Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11197
De la 07 Ianuarie 2003
122583136
În premieră în România

Johannes va fi călcat de un buldozer de 15 tone la ”I.Real”

  • 17 May 2009, 23:00
În ediţia ”I.Real” din 20 mai, difuzată la Pro Tv de la ora 20.30, Johannes va pune în practică un număr de magie cu greutate! În premieră în România Johannes va fi călcat de un cilindru compactor de 15 tone şi va încerca să iasă viu şi nevătămat din întâlnirea cu acest utilaj. Cu pieptul gol, întins pe un cearşaf plin de cioburi care în orice clipă i-ar putea străpunge pielea, Johannes va aştepta în linişte uriaşa maşinărie care va trece peste el. În prezenţa rudelor şi a celor mai apropiaţi, Johannes va încerca să iasă viu de sub buldozerul de 15 tone, care are toate şansele să îl strivească de viu. Cum va reuşi să iasă întreg de sub greutatea acestuia şi fără nici o zgârietură provocată de cioburile ascuţite, numai Johannes ştie, însă cu siguranţă pentru telespectatorii Pro Tv clipele se vor scurge foarte greu în aşteptarea deznodământului numărului de magie de la ”I.Real”.
Dacă va reuşi să treacă cu bine de acest număr incredibil, Johannes va fi responsabil cu încă o premieră pentru ţara noastră, după ce anul trecut de Paşte a fost îngropat de viu şi a reşit să iasă întreg de sub pământ, dintr-un coşciug veritabil, deşi avea mâinile şi picioarele legate. ”Sunt atras în mod constant de astfel de riscuri şi mereu mă gândesc cum ar fi dacă ai sta în faţa trenului fără să te fereşti până în ultima secundă, aşa cum am făcut eu în 2007, sau cum ar fi să te trezeşti îngropat de viu, cum s-a întâmplat la numărul de anul trecut.” Cât despre numărul de magie pe care telespectatorii îl vor urmări la Pro Tv pe 20 mai, de la 20.30, Johannes spune că se va afla pe muchie de cuţit: ”Există două riscuri mari, pe care nu ai cum să le elimini... Unul este să greşesc eu, iar altul să greşească şoferul. În primul caz se cheamă infirmitate pe viaţă, iar în al doilea direct moarte!”, avertizează Johannes.
Cu salvarea gata să intervină în orice moment, Johannes se încumetă să facă acest număr riscant de magie despre care spune că i se potriveşte. ”Nebunia asta a mai fost încercata o dată în Statele Unite, iar acum este făcută şi la noi pentru prima data. Vă provoc să încercaţi să vă uitaţi fără să întoarceţi privirea”, a încheiat Johannes, încrezător că cei care nu vor rata emisiunea ”I.Real” de la Pro Tv vor avea parte de mai bine de o oră de suspans maxim. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


”Frumuseţe pe muchie de cuţit”
Obuzul de la Bobuleşti putea exploda oricând
PROGRAM TELE' M BOTOŞANI LUNI 18 Mai
Horoscop
Ţăranul şi norocul ratat
Are 24 de ani, este deşteaptă şi vrea...
Comentariul comentariilor LXXVIII
(Ioan Rotundu)
Grătar de miel marinat în sos de iaurt
Jaf pe seama banului public la SPADSZA, aflat în subordine CLM Botoşani
Românul şi iarba verde
Geoană i-a dezamăgit adânc pe voroneni
Ţâbuleac încă mai crede în promisiunea cu fondurile europene
Investiţiile îşi urmează cursul chiar şi în vremuri de criză
Cu strategii durabile treci puntea!
Antonescu şi Geoană i-au dezamăgit pe botoşăneni
Ioan Rotundu
Guvernul Boc a subtilizat şi „coşul minim”
CAS Botoşani va fi integrată într-un sistem informaţional naţional
Soţia şi copilul îi sunt morţi, iar dreptatea este prea departe ca să ajungă la ea
Tezele cu subiect unic la Limba şi literatura română sunt cu bucluc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog