Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20038
De la 07 Ianuarie 2003
93808233

În satul senatorului Papalete, Telekom îşi face de cap nestingherit

  • 11 May 2018, 23:00
Au trecut 20 de zile de când în reţeaua de telefonie fixă de pe raza localităţii Vlăsâneşti s-a produs o avarie. Un TIR sau un utilaj agricol a agăţat în noaptea de 19 spre 20 aprilie firele care traversau uliţa principală a satului, rupându-le şi smulgând cutia de distribuţie.
Peste 100 de abonaţi au rămas fără ton la telefonul fix din casă şi semnal la Internet, aşa că au sesizat campania Telekom şi au cerut remedierea defecţiunii. De la companie li s-a spus că după ziua de 1 Mai va veni o echipă de liniori care să refacă reţeaua. Săptămâna trecută a apărut în sat o echipă de zece muncitori. Au lucrat timp de vreo oră, după care au dispărut şi n-au mai revenit. Ce au lucrat muncitorii nu cunosc localnicii dar ce este sigur şi de necontestat rămâne lipsa tonului la telefon şi a semnalului la Internet.
În contractul abonaţilor cu Telekom stă scris că orice defecţiune va fi remediată în decurs de 30 de zile, aşa că mai au de aşteptat. Dacă vor să se deconecteze, o pot face dar numai după 30 de zile de la denunţarea contractului. În ambele cazuri tariful lunar de abonament se încasează de companie, chiar dacă nu a mai furnizat serviciile contractate.
Cum am mai scris, compania Telekom pare a fi cea mai dificilă companie în relaţiile cu clienţii faţă de care are o atitudine insolentă şi nepăsătoare dar pe care-i încasează în baza unor clauze contractuale abuzive. Deşi cei de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului cunosc atitudinea agresivă şi abuzivă a companiei faţă de clienţi nu intervin pentru a obliga compania să respecte legea. S-a creat o cârdăşie politică de pe urma căreia suferă clienţii de rând.
Au trecut 20 de zile de când în satul de baştină al senatorului PSD Lucian Trufin (foto), poreclit Papalete, peste 100 de localnici au ajuns bătaia de joc a unei companii. Nicio reacţie din partea senatorului, nici un comunicat prin care să-şi declare indignarea. În schimb, continuă să elaboreze comunicate de elogiere a guvernării PSD-ului. Iar sătenii, care au fost ţinuţi în negura vremurilor comuniste pentru a nu descoperi valorile democraţiei, li se spune că de vină sunt partidele de opoziţie care nu lasă PSD-ul să guverneze.
Până la urmă îşi merită soarta cu toţii!

Ioan Rotundu


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Maiestuoasa săraca vilă a protopopului Lucian Leonte
Cuprinsă de fierbinţeala măririi, nevasta şoferului aiurează
„Drumul morţii”, devenit „Drumul lui Ponta”, arată ca guvernarea PSD
L-aduce iar la Botoşani pe Daea, cel deştept ca oaia
Aşa cum arată acum, Lacul Eminescu nu-i locul unui preludiu perfect
Procurorul Chihaia şi poliţistul Gorgan reclamaţi la CNCD
Catrenul săptămânii
Parlamentarii polonezi și-au votat reducerea cu 20% a indemnizațiilor
Bancul zilei: Elogii canine
Horoscopul zilei de 12.05.2018
Papa Francisc a primit de la Viorica Dăncilă un stilou din lemn,
semințe de legume din soiuri românești și un puiet de măr
Noi proteste antiguvernamentale sunt anunțate sâmbătă în București
și în mai multe orașe din țară și din străinătate
Presa-n gura lu' Eotundu: Emisiunea din 11.05.2018
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă