Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Sănătate
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
19654
De la 07 Ianuarie 2003
92665408

În sfârşit, am reuşit să mă vaccinez!

  • Ioan Rotundu
  • 6 April 2021, 20:07
De când a apărut platforma electronică de înscriere la vaccinul contra Covid-19, prima oară am fost înscris, de către un membru din familie, la un centrul de vaccinare din Darabani, dar nu m-am putut prezenta la data şi ora fixată pentru că am avut de îndeplinit o activitate jurnalistică ce nu suferea amânare.
Am fost înscris din nou la Liceul Pedagogic Botoşani. Pentru că la acest centru se folosea vaccinul Astra Zeneca, acelaşi membru de familie mi-a anulat înscrierea pe motiv că este un ser ce ridică probleme, deşi eu i-am spus că nu am nimic împotriva acestui vaccin.
A treia oară am fost înscris la centrul de vaccinare din Vorona, situat în Căminul cultural, fiind programat pentru ziua de 6 aprilie a.c., ora 12.00. M-am prezentat la ora 11.30 şi am fost preluat imediat pe fluxul de operaţiuni, aşa că la ora 11.45 eram deja vaccinat cu serul „Moderna”.
Nu am simţit acul de seringă, nu am simţit nimic în acel sfert de oră de aşteptare, nu simt nimic nici când scriu aceste rânduri. Doar am discutat cu medicul Luca, un moldovean stabilit de mulţi ani în localitatea Tudora şi care este mult iubit şi apreciat de localnici.
Dar, aşa cum se poate vedea şi din filmuleţul realizat cu camera ascunsă, cât am zăbăvit vreo jumătate de oră la acest centru, doar două persoane s-au prezentat pentru vaccin, şi acelea din al afara comunei Vorona.

În schimb, fiind cunoscut de la televizor, după ce am ieşit din centru am fost înconjurat de mai multe persoane care, din discuţii, mi-au spus că n-au încredere în vaccin pentru că au auzit ei de la alţii că „serul omoară, că are cip”. Nu obişnuiesc să intru în polemică cu cei care mă abordează pentru discuţii, dar le-am spus celor sceptici ă „prostia omoară, vaccinul este pavăza împotriva prostiei”
Draci prieteni ai Jurnalului, mergeţi la vaccinare că în curând, fără ţidula doveditoare, nu vom putea merge nici la înmormântarea preotului pe care-l condamnăm pentru viaţa sa desfrânată, ca să ne lăudăm, apoi „i-am mâncat coliva şi ăstuia”


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Noua performanţă şcolară
Horoscopul săptămânii 5 – 11 aprilie 2021
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Socialişti „trăsniţi” în CL Vlăsâneşti care iau decizii trăsnite
Ioan Rotundu
Musulmanul Arafat, Ramadanul şi Paştele la creştini
Ioan Rotundu
Omul de afaceri Traian Popa descrie cum funcţionează mecanismul corupţiei
Caz cutremurător de bullying la Liceul „Ştefan Luchian” din Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Acţiunea DIICOT confirmă amploarea contrabandei cu ţigări pe raza ITPF Iaşi
Ioan Rotundu
Liderii de sindicat Florin Zlate şi Dan Radu şi splendoarea prostiei
Ioan Rotundu
Vameşii şi poliţiştii de la Stânca sunt cu afacerile în „doliu”
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă