Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5624
De la 07 Ianuarie 2003
122577563
În timp ce liderii PNL umblă după potcoave de cai morţi

PSD a ferecat candidatura lui Nazare la Primăria Darabani

  • Ioan Rotundu
  • 8 October 2019, 21:48
Sâmbătă, 5 octombrie a.c., întreg staff-ul PSD s-a deplasat din nou la Darabani. Senatorul Doina Federovici, preşedintele PSD la nivel de judeţ, flancată de Marius Budăi – ministrul Muncii şi deputat, senatorul Lucian Trufin zis Papalete şi alţi trepăduşi pupători de mâini atunci când li se împarte o felie din tortul privilegiilor puterii au participat la o şedinţă de partid la care au fost convocaţi primarii şi preşedinţii organizaţiilor din zonă. Întrunirea a avut loc într-o încăpere ferită de ochii „sărăcimii” cum îi numesc social - democraţii pe cetăţenii de rând, dar şi de cei ai opoziţiei care nu mai există de ceva timp pe meleagurile dărăbănene.
Discuţiile au fost aprinse, chiar cu accente de ţipete, dar totul s-a lămurit în stil socialisto - tovărăşesc, cel cu gura mai mare şi teşchereaua mai plină primind ce şi-a dorit. O problemă încâlcită era candidatura primarului de Conceşti, Costel Nazare (foto), la Primăria Darabani. Nazare ar fi vrut să candideze independent,, dar susţinut de PSD, ceea ce Federovici n-a acceptat. Până la urmă a cedat Nazare şi a acceptat să candideze pe lista şi în numele PSD.
Este important de ştiut că actualul primar al oraşului Darabani este liberalul Liviu Hrimiuc, secondat în funcţia de viceprimar de liberalul Alin Gârbaci. Lipsiţi de orice sprijin de la nivelul conducerii PNL Botoşani, cei doi s-au blocat în proiectele întocmite şi devenite eligibile, neavând banii necesari pentru a le duce la bun sfârşit. De la nivelul judeţului, preşedintele PNL, senatorul Costel Şoptică, care are în răspundere şi zona Darabani, a reuşit trista performanţă ca în cei trei ani de la alegerile parlamentare anterioare întreaga zonă să intre sub controlul PSD, deşi era considerată un fief al liberalilor.
După cum se anunţă a fi programul cu care Costel Nazare va candida la Primăria Darabani, sunt şanse reale ca acesta să preia conducerea oraşului, inclusiv la nivel de consiliu local.. În tot acest timp liberalii culeg potcoavele cailor omorâţi de PSD, lăsându-i pe social-democraţi să-şi întărească dominaţia politică asupra electoratului. Doar USR – PLUS să le mai ţină piept dar la Botoşani liderii lor sunt un fel de cocoşi claponi.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Discriminare didactică pe stil nou
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Presa`n gura lu` Rotundu 4 octombrie 2019
Horoscopul săptămânii 7 -13.10.2019
Ioan Rotundu
Fata de sub gardul bisericii
Ioan Rotundu
De ce Şerbănoiu îl ţine ascuns pe „degradatul” comisar şef Aioanei
Aioanei i-a dat şah lui Şerbănoiu. Pe când şi matul
MFP continuă și în luna octombrie emisiunile de titluri de stat pentru populație
Ionică Nechifor, omul care sfidează legea cu ajutorul corupţilor
Ioan Rotundu
Va fi 26 octombrie zi fatidică pentru comisarul şef Şerbănoiu?
Ioan Rotundu
România s-a eliberat din prizonieratul socialiştilor
Mai trebuie eradicat microbul ciumei roşii
Primăria Mihai Eminescu - Anunţ important pentru cetăţenii comunei
Presa'n gura lu' Rotundu Emisiunea din 11.10.2019
România, cele mai multe fraude cu fonduri europene în domeniul agriculturii, în 2018.
Este pe primul loc la capitolul "documente false"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog