Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3303
De la 07 Ianuarie 2003
122575242

Incendii provocate din neglijenţă

  • 24 January 2014, 23:00
Au vrut să-şi încălzească locuinţele, au pus prea mult pe foc şi şi-au incendiat bunurile din interiorul casei. Li s-a întâmplat unor botoşăneni, unul din Băiceni, comuna Curteşti, altul din satul Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu. În încercarea de a-şi salva bunurile din casă, bărbatul din Băiceni a suferit arsuri uşoare la nivelul mâinilor. Ambele incendii s-au produs, joi, 23 ianuarie, la interval de aproape zece ore.
Casa unui localnic din Băiceni, comuna Curteşti, a fost distrusă parţial în urma unui incendiu produs joi la prânz, cel mai probabil, din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile. Când şi-a văzut averea ameninţată de flăcări, proprietarul a încercat să stingă singur flăcările care au cuprins o parte din bunurile aflate într-o cameră. A renunţat imediat, întrucât a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi capului şi a solicitat sprijinul pompierilor.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţ㠄Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină la ora 14.35. Spre locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţ㠄Mavromati” pentru îngrijiri medicale de specialitate.
La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din interiorul camerei unde a izbucnit incendiul, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la acoperişul casei, dar şi la celelalte încăperi. Intervenţia a durat mai puţin de o oră. S-au salvat bunuri materiale în valoare de 30.000 lei.
Zece ore mai târziu, mai multe materiale combustibile amplasate lângă soba încinsă din casa unui localnic din Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu, au luat foc. Intervenţia promptă a pompierilor de la Detaşamentul Botoşani a făcut ca pagubele produse să fie minore. Au ars câteva articole de îmbrăcăminte, un pat, o saltea, lenjeria şi un covor, pagubele fiind estimate la cca.150 lei.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Poliţistul tomân şi maşina englezească
Horoscopul zilei
Consiliul Investitorilor Români a solicitat FMI si CE renunţarea sau amânarea cu un an a impozitului de 1,5% pe construcţiile speciale
Victor Ponta: Ministerul de Interne este coloana vertebrala a statului român
Primăvara arabă se ucrainizează iarna?
Dosarul I.C.A. - Dan Voiculescu: Curtea de Apel Bucureşti judecă apelul pe 7 martie
De ce a pierdut Mircea Badea procesul in primă instanţă cu Horia Georgescu
Victor Ponta confirmă că va solicita convocarea CSAT pentru demiterea
În ultimii doi ani, băncile au pierdut peste 7.100 de angajaţi
Sentinţele definitive in dosarul Poşta Română
Profesionalismul şi eficienţa lui Tudor Chiuariu în fruntea Comisiei juridice a Senatului nu au fost niciodată contestate
„Făcătura cu camionul”, încercare de discreditare a primarului de Copălău?
Botoşani: Fruntaşi şi codaşi în achitarea taxelor şi impozitelor locale
Obuz găsit la Stânceşti, Mihai Eminescu
Partydul Kiss FM la Uvertura Mall
Presa-n gura lu' Rotundu - emisiunea din 24.01.2014
Tudor Chiuariu: Dreptatea a fost înfrântă de o hotărâre fără probe. Voi face plângere la CEDO
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog