Ideea meselor livrate în sistem catering a fost lansată de directorul DGASPC Liviu Rădăşanu chiar de la instalarea în funcţie, întrucât a constatat că se fura în neştire din magaziile cu alimente. Nu toată lumea se ocupa cu sustragerea de bunuri, pentru că nu toţi au acces la ele. Mai pe la magazie, mai pe la bucătărese. Nu iau cantităţi mari, fiecare ia un litru de ulei, un kilogram de făină, dar adunat pe direcţie este ceva, a declarat Liviu Rădăşanu.
Acesta a propus externalizarea serviciului de asigurare a mesei şi începând de ieri, asistaţii botoşăneni au fost serviţi de o firmă de catering din Bucureşti, aceeaşi care a câştigat licitaţia şi la Penitenciar. Deocamdată este vorba de câteva centre şi dacă merge extindem în toată direcţia. Licitaţia a fost transparentă total cu anunţ pe SEAP, frumos, a câştigat o firmă de la Bucureşti, habar nu am cine sunt, a avut preţul mai mic şi a câştigat, a spus directorul DGASPC Botoşani, Liviu Rădăşanu. (Lavinia Preda)