Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8127 lei
1 USD = 4.3601 lei


Număr accesări
Astăzi:
2288
De la 07 Ianuarie 2003
74104543

Instruire în managementul serviciilor sociale

  • 20 June 2008, 23:00
Consiliul Judeţean Botoşani în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca (Republica Moldova) şi având ca Asociaţi Sindicatul Judeţean al Pensionarilor Botoşani şi Consiliul Local al comunei Leorda, implementează proiectul cu titlul „Împreună pentru servicii sociale de calitate” în cadrul Programului de Vecinătate România-Moldova 2004-2006, componenta Phare CBC 2005.
Acţiunea îşi propune ca, pe durata a 15 luni, să creeze un model de asistenţă socio-psiho-juridică la nivel comunitar pentru grupurile identificate în Centrele de îngrijire a bătrânilor din Leorda (RO) şi Bădiceni (MD), să promoveze valori si principii de organizare ale reformei sistemului de asistenţă socială în cele 2 unităţi administrativ-teritoriale şi să îmbunătăţeasca condiţiile de viaţă ale beneficiarilor din CIAS Leorda, conform standardelor naţionale li europene.
De asemenea, proiectul va conduce la crearea un sistem de management comun al resurselor umane şi al infrastructurii sociale, prin formarea si dezvoltarea unei reţele transfrontaliere de comunicare si informare. În perioada 23-25 iunie, se va desfăşura la Botoşani, al treilea modul de instruire având ca tematică “Managementul serviciilor sociale”, instruire la care vor participa membrii grupului ţintă din ambele instituţii partenere în proiect.
Instruirea face parte din activitatea 3 a proiectului - Transfer de cunoştinţe prin training-ul resurselor umane – şi va fi asigurată prin Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie – Filiala Bucureşti, organizaţie specializată şi autorizată în formarea continuă a adulţilor.
Subiectele discutate se vor axa pe politici ale bunăstării în statele moderne, organizarea instituţională a serviciilor sociale, managementul resurselor umane, comunicarea şi relaţionarea în asistenţa socială, norme de intervenţie şi standarde în centrele de asistenţă a vârstnicilor, acquis comunitar în serviciile sociale. Autoritatea Contractantă a acestui proiect este Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor iar beneficiarul este Consiliul Judeţean Botoşani.
Persoană de contact : Viorica Timofti – director executiv, Consiliul Judeţean Botoşani, Direcţia Programe, Integrare Europeană – coordonator proiect (tel : 0231 – 511230, fax: 0231 – 515020, e-mail :
[email protected]).

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sărbătoarea otlacanilor
Românii din Spania nu pot primi ajutorul de şomaj în schimbul întoarcerii acasă
O nouă Nadie Comaneci, de 11 ani, a primit cetăţenia spaniolă
Un europarlamentar roman cere o reacţie a Europei
Captură de… 92 pachete de ţigări
Jandarmii au prins patru hoţi minori şi… au recuperat prejudiciul
Program Tele'M Botoşani
Horoscop
Construiesc orice şi de calitate
Cum s-a împlinit dorinţa domnului Gorsky
Comentariul comentariilor (CXLI)
(Ioan Rotundu)
Cireşul aducător de moarte
Sinucigaşul scandalagiu
Bebeluş chinuit de nişte părinţi beţivi
Legături ţesute din poveştile oraşului
În comuna Roma, doar cinci consilieri s-au prezentat la şedinţa de constituire
Alexa, al doilea viceprimar de Botoşani
Dă anual 300-400 milioane pentru Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel
Stagiune estivală pentru Rapsozii Botoşanilor
Curtea de Apel Suceava a amânat verdictul la contestaţia lui Conţac
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă