Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15654
De la 07 Ianuarie 2003
122875721

Între Miky Mouse şi Jose Mourinho

  • 14 June 2009, 23:00
Anul acesta, Corina Caragea, frumoasa prezentatoare a Stirilor Pro Tv din sport a avut parte de o vacanta de vis. Mai intai a calatorit in lumea fascinanta a lui Peter Pan si a dat mana cu Miky Mouse, pentru ca apoi sa aterizeze la Londra si sa-l „urecheze” pe Jose Mourinho, cel mai bun antrenor de fotbal din lume.
Corina a ales sa-si inceapa vacanta in cel mai romantic oras din lume, Paris unde a ramas numai 3 zile. Dupa un adevarat maraton intre Notre-Dame si Turnul Eiffel sau gradinile Louvre-ului si faimosul bulevard Champs-Elysees, prezentatoarea Pro Tv a ales sa se simta din nou copil si sa-si petreaca o zi intreaga la Disneyland, de care a fost foarte impresionata. . “Ultima zi am petrecut-o in totalitate la Disneyland. M-am plimbat prin lumea lui Peter Pan si a piratilor din Caraibe. Am prins chiar si parada personajelor de basm. Cred ca la Disney te distrezi indiferent de varsta, te simti din nou copil si te bucuri de fiecare personaj care-ti iese in cale.”
Corinei ii place sa simta la maxim adrenalina asa ca nu s-a dat in laturi nici de la a incerca chiar si cele mai periculoase atractii turistice. “ Nu mi-a fost deloc frica sa ma urc in toate masinariile de la Disney. E adevarat ca am tipat putin, insa m-as intoarce oricand.”
Dupa turul scurt din capitala Frantei, Corina si-a continuat vacanta la Londra, unde a ramas o saptamana intreaga. Dupa o plimbare cu bicicleta in timpul zilei prin parcul St James si un picnic la iarba verde in imensul parc Hyde Park, Corina a ales sa se distreze seara impreuna cu prietenii ei in faimosul Soho. O zi perfecta in capitala Marii Britanii si vedeta Pro Tv a fost imediat cucerita de splendoarea Londrei. “Atmosfera, arhitectura, curatenia, gradinile ...totul m-a cucerit in Londra”, marturiseste Corina.
Punctul culminant al vacantei sale a fost insa semifinala Champions League dintre Manchester United si Arsenal, pe care nu a putut sa o rateze. “Am fost pentru prima data la un meci de Liga Campionilor si mai ales in semifinale. Am trait momente emotionante pe Emirates - din mijlocul miilor de suporteri am vazut un meci senzational cu protagonisti despre care doar am povestit la stiri”, povesteste Corina.
Dupa o semifinala de vis, vedeta Pro Tv a prins gustul fotbalului si a vrut sa mearga si la cea de-a doua semifinala sa-i vada pe favoritii ei de la Barcelona in meciul contra rivalilor de la Chelsea, dar nu a mai gasit bilete. Suparata, a mers la muzeul figurilor de ceara, Madame Tussaud’s si l-a urecheat pe fostul antrenor al lui Chelsea, Jose Mourihno, care a ramas “masca” la gestul Corinei. S-a consolat apoi cu o plimbare prin cartierul Chelsea cu celebrul “double-decker”. “ Chiar daca am ratat o semifinala istorica din Champions League, m-am plimbat totusi cu celebrul “double-decker in cartierul Chelsea , iar apoi am luat-o la pas in Notting Hill si am asistat la un spectacol stradal in Covert Garden”, povesteste Corina Caragea.
Pe langa pasiunea pentru fotbal, Corina e interesata si de lumea filmului asa ca nu putea rata sa vada locul unde s-a filmat celebrul “Jaful de pe Baker’s Street”. “Am mers sa vad pe viu si locul unde a avut loc – in film numai – Jaful de pe Baker’s Street si mi-a placut foarte mult. ”
Nici Parlamentul, Big Ben-ul sau schimbarea garzii de la Palatul Buckingham nu i-au scapat prezentatoarei de la Pro Tv care a fost foarte impresionata de capitala Marii Britanii si si-a promis ca se va intoarce. “Bineinteles ca nu puteam ocoli Parlamentul, Big Ben si Westminster Abbey-cea mai veche şi mai faimoasă dintre catedralele din Londra care m-a impresionat la fel de tare ca si Catedrala St. Paul. Nu am ratat nici schimbarea garzii la Palatul Buckingham si nici privelistea de deasupra Londrei – din London Eye. Tower Bridge , Trafalgar Square, Piccadilly dar si Harrods – nimic nu mi-a scapat in aglomerata Londra . Totusi cred ca mai am inca multe de vazut si mi-am promis ca ma voi intoarce cat mai curand posibil. ” (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi recuperările
Nu face sex cu „chiştoace”
Comentariul comentariilor LXLVII
(Ioan Rotundu)
Lansare de carte creştino-legionară
Ciurul lui Ţurcanu
Ioan Rotundu
Nu sunt infractor
Cel mai bălegat drum al judeţului
peste 2000 de căruţaşi circulă zilnic, haotic, pe cel mai important drum din judeţ
PROGRAM TELE' M BOTOŞANI LUNI 15 iunie
Horoscop
Ce se vede din satelit nu bate cu ceea ce e pe teren
Tâlhărie invocată de dragul răzbunării
Bursă pentru Codruţa!
Localitatea Truşeşti, luată la „purecat” de poliţiştii botoşăneni
Eminescu tratat cu sictir de către ministrul Paleologu şi autorităţile locale
Băncuţe noi, din cherestea de plop, pentru staţii vechi
Spargere cu surpriză pentru hoţ, la Oficiul Poştal Frumuşica
culmea, clădirea se află în plin centul localităţii şi peste drum de Postul de Poliţie
Economiile anticriză ale preşedintelui Ţâbuleac
Generozitatea lui Boc faţă de Năstase
Dacă sunteţi generos şi stilat, sunaţi-o!
Restituire banilor pe medicamentele cumpărate, o şarlatanie guvernamentală
Criză de sânge, fără precedent
Ministrul Bazac calcă pe urmele lui Nicolaescu, dar ceva mai apăsat
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog