Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Social
Umor
Decese
Comentarii
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
482
De la 07 Ianuarie 2003
104663076

Ionică Nechifor caută contabil şef după chipul şi asemănarea sa

  • 4 May 2018, 23:00
Impostorul Ionică Nechifor a anunţat concurs pentru funcţia de contabil şef, dar şi de ciobani, ai Staţiunii Popăuţi. Cumulând toate funcţiile de conducere, pentru că nu mai are inginer şef, secretar ştiinţific, şef de fermă, Ionică Nechifor caută acum un contabil şef care să nu-l împiedice în a devaliza ce a mai rămas din patrimoniul unităţii, până de curând unitate de cercetare de elită în zootehnia românească.
Staţiunea avea contabil şef pe Liliana Hamburda, specialist în domeniu şi care deţinea funcţia dinainte de anul 1990. Bun cunoscător al patrimoniului Staţiunii, Hamburda a intrat în conflict cu Ionică Nechifor imediat ce acesta a fost numit director şi a început să fure din patrimoniul unităţii ca-n codru.
Dată afară de Nechifor, Hamburda şi încă o contabilă cu experienţă au fost înlocuite de alte două contabile. Noua contabilă şef, o anume Munteanu, a făcut echipă cu o alt㠄aleasă a unimii” a lui Nechifor. Cele două s-au încăierat pentru că cea tânără stătea mai mult prin biroul lui Nechifor, la taifas. În urma încăierării, Munteanu a părăsit unitatea pe motiv că ea nu vrea să fie legată alături de Nechifor.
Acum. Ionică Nechifor a scos postul la concurs. Caută un contabil şef care să nu audă şi să nu vadă nimic în afara hârtiilor pe care i le va pune la dispoziţie.
Şi ciobani angajează, deşi numărul de oi este pe cale de dispariţie. Caprele au dispărut demult din efectivele de animale ale staţiunii. Din cele peste o mie de oi nu mai sunt nici jumătate iar valoarea lor biologică este nesemnificativă.
Când va sosi sorocul ca Ionică Nechifor să răspundă pentru distrugerea patrimoniului staţiunii, alături de el vor trebui să răspundă şi procurorii, poliţiştii şi judecătorii care, deşi sesizaţi prin înscrisuri, n-au dorit să se implice pentru stabilirea adevărului şi să-i tragă la răspundere pe făptuitori.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


A murit Doina Cornea. Fosta disidentă avea 88 de ani
Domnilor de la PSD, noi obişnuim să ne spălăm, voi nu?
Nu e prim-ministru, este metresa lui Dragnea care face ţara de râs
Ioan Rotundu
„Normalitate” din şcoala Suliţa condusă de directorul Elena Puşcaşu
Vlăsâneşti: Bătaia de joc a celor de la Telekom continuă
S-a substituit sau nu Dragnea preşedintelui Iohannis?
Ioan Rotundu
Mare canalie poţi fi amice Lupaşcu!
Isărescu: Ar fi rușinos să nu faci reformele necesare cât timp ai ocazia
O încetinire e inevitabilă în timp și ar fi înțelept ca în acel moment să dispunem de un spațiu de manevră și de o economie cât mai robustă
Absurda secretomanie guvernamentală
Doina Cornea a murit. Dizidența, aceea tăcere care ustură și înebunește. Poporul laș
Starea Nației și "Capetele de porc" - când umorul are și el demnitatea lui. Nație, tu taci?
Catrenul săptămânii
Ce s-a discutat în spatele ușilor închise la întrevederea Dragnea-Isărescu.
Ce grafice a pus Guvernatorul pe masă și cine a fost cel mai vocal în discuții. Bonus: scrisoarea lui Dragnea catre BNR si raspunsul lui Isărescu
Marian Neacșu, secretar general al PSD și un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost angajat,
pe o sumă confidențială, consilier la ANRE, instituție care a tot scumpit gazele, contribuind la creșterea inflației
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 5.05.2018
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă