Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11987
De la 07 Ianuarie 2003
114976615

Jaful de la locuinţa comisarului şef Şerbănoiu ţinut la secret

  • Ioan Rotundu
  • 24 November 2018, 14:37
Săptămâna trecută, într-una din zilele cuprinse în intervalul 12 – 16 noiembrie, locuinţa comisarului şef Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, a fost jefuită. Spargerea a fost ţinută secret iar cercetările se fac într-un mod discret, poliţiştii însărcinaţi cu anchetarea cazului neavând voie să dea publicităţii vreo informaţie.
Această secretomanie a dat naştere la diverse speculaţii. Cea mai vehiculată în rândul cadrelor de poliţie este varianta că hoţii au furat ceva preţios, ceva despre care comisarul şef Şerbănoiu nu vrea să se afle. Mai există şi afirmaţia răutăcioasă că Şerbănoiu ,fiind un slab poliţist din punct de vedere profesional,, nu are capacitatea de a organiza şi efectua cercetările, lucru cunoscut şi de hoţii care au dat spargerea.
Realitatea este că spargerea a avut loc în intervalul de timp indicat dar întreaga poveste a fost secretizată. Iar presa locală care trăieşte pe seama informaţiilor primite de la Poliţie n-a avut curajul să anunţe public jaful fără a avea binecuvântarea lui Şerbănoiu.
Jaful este cu atât mai interesant cu cât locuinţa lui Şerbănoiu se află în zona rezidenţială Alfa Land iar accesul în această zonă se face printr-o poartă principală unde există permanent o persoană care înregistrează pe orice străin care pătrunde în perimetru: cum se numeşte, la cine merge şi când va pleca.
Cât despre hoţi, se spune că aceştia ar fi cunoscut bine locuinţa poliţistului şi că ar fi persoane care au furat punctual, adică ceva precis şi valoros. Supoziţia pare a fi apropiată de adevăr de vreme ce comisarul şef n-a permis ca jaful să fie anunţat public şi nici n-a declarat ce anume i s-a furat.
În urmă cu ceva timp, comisarul şef Viorel Şerbănoiu a fost accidentat în propria maşină de către un şofer neatent chiar în sensul giratoriu de ieşire din zona Alfa Land. Atunci presa de curte a Poliţiei s-a grăbit să anunţe accidentul şi să-l compătimească pe comisar. De pe urma acestui accident Şerbănoiu s-a ales cu o despăgubire consistentă de la firma de asigurări. Vreo 80 mii de euro.
Vom afla probabil şi cu ce se va alege de pe urma acestui jaf despre care ţine poruncitor ca în interiorul instituţiei ca să nu se vorbească.
Mai există o ipoteză avansată pe seama acestui furt, ipoteză relatată mie de către o sursă din interiorul IJP. S-ar părea că jaful ar avea legătură directă cu corupţia care domină instituţia Poliţiei condusă de Viorel Şerbănoiu şi că ar fi un semnal „colegial” că lăcomia strică omenia.
Poate că în urma acestei dezvăluiri, comisarul şef Viorel Şerbănoiu va face o declaraţie publică şi va clarifica lucrurile, punând capăt speculaţiilor. Dacă nu cumva interesul său este cu totul altul!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 16.11.2018
Bancul săptămânii: Motociclistul ghinionist
Catrenul săptămînii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 19 – 25.11.2018
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Dângeni
Quo vadis!
Prefață la cartea Doar politicieni sau și ticăloși? Epoca Băsescu – Ponta (vol.II) – Ed. Agata, 2018. Autor: Ion ISTRATE. Publicat: 16 Nov. 2018 în Revista literară Luceafărul.net
Abuzurile lui Nechifor sancţionate de judecători
Ioan Rotundu
Aioniţoaie, prin vrerea PSD, nu poate fi director la „Vasilache”
Ioan Rotundu
Să ne mândrim sau să ne ruşinăm, cu Budăi ministru?
Ioan Rotundu
Evreul Laufer şi datul cu curul de podea
Ioan Rotundu
Să ne ferească Dumnezeu de iubirea lui Ilan Laufer!
Ioan Rotundu
Primarii liberali spionaţi de conducerea IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Cuvânt lămuritor l la "Doar politicieni sau şi ticăloşi?" vol.II Epoca Băsescu - Ponta
Ioan Rotundu
Eveniment important dedicat Centenarului Unirii
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 23.11.2018
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă