Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21840
De la 07 Ianuarie 2003
104660590

Jandarmii l-au urat pe prefectul Cristian Roman

  • 30 December 2010, 23:00
Jandarmii botoşăneni au făcut, ieri, o urătură pe cinste prefectului judeţului Botoşani, Cristian Roman. Pluguşorul compus de către reprezentanţii celor care apără liniştea şi ordinea în oraş a stârnit zâmbete pe tot parcursul desfăşurării. În urătură au fost lăudate şi alte persoane din cadrul Instituţiei Prefectului care şi-au adus un aport mai mic sau mai mare la bunul mers al lucrurilor.
Nu a scăpat satirei nici detronarea celor doi subprefecţi, unul dintre ei chiar finul lui Cristian Roman. De asemenea, Emil Moga a fost adus şi el în versuri, evidenţiată fiind activitatea sa de peste an în slujba oamenilor care au avut de suferit la inundaţii.
„Mai exact decât un ceas” a fost numit reprezentantul Guvernului în teritoriu, despre care jandarmii au aflat că la „şapte e în prefectură, Nu pune nimic în gură, Bea cafeaua fără zahăr...” şi multe altele pe care nici ziariştii nu le ştiau în totalitate. Reprezentanţii jandarmilor au urat prefectului Cristian Roman tot ce este mai bun şi apoi au „pus în scen㔠„Banda lui Jianu” într-o manieră de invidiat, care i-au ţinut nemişcaţi pe Cristian Roman şi noul subprefect, Silvana Tudorache. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Pluguşorul Jurnalului
Nova Apa Serv a anunţat programul pentru Sărbătorile de iarnă
Jandarmii botoşăneni vor păzi Revelionul
Bucurii pentru mămicile sărmane din Maternitatea Botoşani
Consilierii judeţeni au împărţit, ieri, banii primiţi de la Guvern
A fost descarcerată şi cea de-a treia victimă
Ajutoare de la francezi distribuite de pompieri
Accident de tren cu 4 victime
Caricatura zilei: Foame mare-n PDL
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă