Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Decese
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13952
De la 07 Ianuarie 2003
122874019

Johannes merge pe apă

  • 26 August 2009, 23:00
După ce s-a lăsat îngropat de viu, la doi metri sub pământ, dar şi călcat de un buldozer de 15 tone, Johannes uimeşte din nou! Dumincă seara, de la ora 22.30, magicianul de la Pro Tv provoacă din nou legile naturii şi, de data aceasta, îşi invită telespectatorii la o plimbare ... pe apă!
Noul episod ”I.Real” de la Pro Tv îl găseşte pe Johannes faţă în faţă cu un număr spectaculos, pe care doar alte trei persoane în toată lumea au reuşit să îl realizeze până acum: mersul pe apă. ”Este vorba despre Andre Kole in SUA, apoi Barry and Stuart in Anglia, şi din nou in SUA Criss Angel. Iar acum pot să spun că a patra experienţă este facută la noi, in România”, mărturiseşte Johannes. Înarmat cu mult calm şi pregătit să înfrunte în orice secundă apa care ameninţă să îl înghită, Johannes se va aventura duminică seara la Pro Tv să traverseze o piscină, dar nu înot, ci mergând pe apă. Sub privirile stupefiate ale oamenilor aflaţi în apă sau pe şezlonguri, Johannes va încerca să rămână cât mai mult timp la suprafaţa apei.
Întrebat cât de dificil este să faci un astfel de număr, magicianul mărturiseşte: ”Prin natura lor numerele acvatice sunt foarte rare şi, de cele mai multe ori, ocolite de magicieni. Dar acum pentru prima dată în România, telespectatorii vor putea vedea un astfel de experiment la limita dintre real şi ireal, un moment pe care cei care din întâmplare au avut ocazia să îl vadă pe viu, atunci când am filmat, îl vor ţine minte toată viaţa lor.” Şi, pe drept cuvânt, după spusele lui Johannes, cine vede un astfel de număr miraculos, care îţi taie răsuflarea, nu poate să nu fie impresionat.
”Surpriza a fost maximă când am aruncat o revistă în apă, apoi am schiţat gestul că aş vrea să stau deasupra ei... sunt convins că toţi au crezut că era o glumă, dar în momentul în care am pus pasul ferm, apoi am reuşit să stau cu toată greutatea pe ea, s-a auzit un ţipăt la unison al oamenilor aflaţi în apă sau pe şezlonguri. Toţi s-au adunat în jurul meu să vadă mai bine, nevenindu-le să creadă că lucrurile care se petreceau acolo erau cât se poate de reale. Nu vă dezvălui ce a urmat sau dacă am reuşit să traversez întreaga piscină, vă las pe voi să descoperiţi asta duminică de la ora 22.30”, povesteşte Johannes.
Autorul celor mai impresionante numere de magie de la Pro Tv recunoaşte că nu este prima dată când se află în faţa unui astfel de număr şi că apa l-a mai provocat şi în trecut: ”Nu e prima dată când fac aşa ceva, este doar prima dată când este difuzat pe un post de televiziune o astfel de grozavie. Îmi amintesc că am mai mers pe apă undeva într-un loc exotic, nu la noi în ţară, când am început să calc pe apă spre o carte de joc care plutea şi pe care am luat-o... mai bine zis am cerut-o politicos persoanei care se afla lângă ea în apă. Ţin minte perfect şi acum faţa omului care mi-a întins cartea fără să poată articula nici un cuvânt... un om care şi-a pierdut vocea şi care nu a putut decât să ia cartea care plutea şi să mi-o dea speriat. Oricum, vă pot spune că emoţia unui moment în care poţi atinge tălpile unei persoane aflate în mers deasupra apei nesusţinut de nici un fel de suport este cu adevarat o experienţă unică”, poveşteşte emoţionat Johannes.
Duminică, 30 august, în noul episod ”I.Real”, Johannes pregăteşte pe lângă acest număr plin de suspans şi alte momente de magie. Fie că e vorba de cărţi, zaruri sau alte obiecte banale, acestea capătă puteri nebănuite în mâinile magice ale lui Johannes, toate fiind condimentate cu mult umor, voie bună şi imprevizibil. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Criza economică şi afacerile prospere ale lui Conţac
Program TELE'M BOTOŞANI, joi, 27 august
Guvernul mai şuteşte un proiect de lege parlamentar
Legea privind Insolvenţa Municipalităţilor
Ce ascunde refuzul PCRM de a negocia cu AIE?
Asociaţia Istoricilor din Moldova acuză partidul comunist că a falsificat istoria
Cum pot obţine vize studenţii şi elevii basarabeni care vin la studii in România
În septembrie va apărea primul Ford oltenesc
Record mondial la poem
Incendiu de vegetaţie uscată în cimitir
Obuz descoperit de un poliţist de frontieră pe malul Prutului
Incendiu la un garaj în municipiul Botoşani
Diplome, flori şi bani pentru 50 ani de fidelitate
Director nou la Memorialul Ipoteşti
Un tânăr din Piatra Neamţ a pus pe jar poliţiştii botoşăneni
Sfârşit de săptămână incendiar pentru jandarmii botoşăneni
Horoscop
Microfoane pentru Băsescu
Un moldovean la Roma
Absolvenţii de la „Spiru Haret” pot ocupa posturi de suplinitori
Medicii specialişti şi-au făcut sindicat, cu chirurgul Jaber în frunte
Toţi absolvenţii de medicină vor putea obţine dreptul de liberă practică
Ca să ajungi metodist, îţi trebuie pile la inspectorul de specialitate
Noi reglementări pentru plata medicilor şcolari
Dumnezeu sa il ierte
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog