Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25862
De la 07 Ianuarie 2003
93762884

John McCain vine la Chișinău însoțit de alți trei senatori americani

  • 16 April 2014, 23:00
O delegație a Congresului SUA va vizita Republica Moldova pe 17 aprilie. Din delegație fac parte senatorii John McCain, John Barrasso, John Hoeven și Ron Johnson, care reprezintă Comisiile Senatului SUA pentru servicii armate, pentru relații externe și pentru finanțe, scrie jurnal.md, preluat de Romanian Global News.
Demnitarii americani vor avea întrevederi cu reprezentanţi ai Guvernului și Parlamentului şi vor participa la o întâlnire cu studenții. Vizita delegației din SUA la Chișinău este efectuată în cadrul unui turneu în Norvegia şi ţările baltice. Evenimentul intervine pe fondul temerilor privind eventuale presiuni ale Rusiei asupra Republicii Moldova, înaintea semnării Acordului de Asociere cu UE.
În urma anexării Crimeii de către Rusia, senatorul John McCain a criticat dur Rusia şi a atras atenţia în legătură cu situaţia celui de-al doilea stat românesc aflat în fața provocărilor Rusiei.
Senatorul John McCain a fost ales în Camera Reprezentanților a SUA din partea statului Arizona în 1982 și a fost ales în Senat în 1986. Politicianul american este la al cincilea mandat de senator. John McCain este membru al Comisiei pentru relații externe a Senatului, al Comisiei pentru securitatea internă și afaceri
guvernamentale, al Comisiei pentru servicii armate și al Comisiei pentru afaceri indiene. Acesta a fost candidatul Partidului Republican la alegerile prezidențiale din 2008
. Senatorul John Barrasso a fost ales în Senat din partea statului Wyoming şi este membru al Partidului Republican. Acesta a fost delegat în Senat în iunie 2007 și a fost ales pentru un termen deplin de șase ani în 2012. Senatorul Barrasso este membrul al Comisiei pentru energie și resurse naturale, al Comisiei pentru mediu și lucrări publice, al Comisiei pentru afaceri indiene și al Comisei pentru relații externe a Senatului.
Senatorul John Hoeven, un republican din Dakota de Nord, a fost învestit în Senat în 2011. Senatorul Hoeven este membru al Comisiei pentru finanțe, al Comisiei pentru energie și resurse naturale, al Comisiei pentru agricultură, alimentație și silvicultură și al Comisiei pentru afaceri indiene. Înainte de alegerea sa în Senat, senatorul Hoeven a fost guvernator al statului Dakota de Nord timp de 10 ani. Senatorul Ron Johnson a fost ales în Senat în 2011 din partea statului Wisconsin; este membru al Partidului Republican.
Senatorul Johnson este membru al Comisiilor pentru buget, comerț, știință și transport, relații externe, securitate internă, afaceri guvernamentale și pentru businessul mic și antreprenoriat.
Romanian Global News

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Victor Ponta se mută la Ministerul Apărării ca să nu mai fie deranjat de mitinguri
la MApN nu se pot organiza proteste
Informare meteo: Ploi şi vânt în toată ţara, de joi până vineri dimineaţa
Uite Master-Planul, nu e Master-Planule lui Şova
Forțele speciale ucrainiene au eliberat un aeroport din estul Ucrainei și continuă acțiunile în zonă
Lavrov amenință cu trimiterea de trupe
Deutsche Welle despre propunerile de federalizare a Ucrainei: Planul "F" al lui Putin
John McCain: Răspunsul occidentului la acţiunea Rusiei în Ucraina este “rizibil”
Alianţa îşi intensifică zborurile AWACS deasupra României
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Mărinimia vrăjitoarei
Reţeta zilei: Cozonac cu rahat
Câteva observaţii despre mocirla lui Băsescu şi Ponta
Mineral Expo aduce la Botosani o floare de ametist UNICAT !
Botoşani/Darabani: Lăcomia părintelui Nicodim în sâmbăta lui Lazăr
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă