Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25190
De la 07 Ianuarie 2003
89290939

Juniorii din Frumuşica au câştigat faza intercomunală la fotbal

  • 3 November 2009, 23:00
Duminică 1 noiembrie, în Sala Sporturilor din Flămânzi, s-a desfăşurat, în cadrul noii ediţii a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, Faza intercomunală la fotbal a elevilor de Gimnaziu. Competiţia, la care s-au înscris 5 echipe, s-a dovedit extrem de antrenantă, chiar dacă au evoluat pe teren formaţii reduse ca personal, formate din cinci jucători de câmp plus portarul, iar reprizele au fost de 10 minute fiecare, pentru a nu-i obosi prea tare pe fotbaliştii din clasele V-VIII care, şi aşa, au avut de disputat, în numai câteva ore, câte patru meciuri fiecare.
Pe primul loc s-a clasat echipa de fotbal a Şcolii cu clasele I-VIII Frumuşica, care a câştigat (5-0) meciul susţinut cu elevii din Prisacani, a făcut egal (2-2) cu şcolarii din Prăjeni şi a învins net (5-1) echipa colegilor din Copălău. Ultimul meci, disputat cu echipa gimnazială din Cristeşti, s-a dovedit cel mai dramatic, dar şi cel mai frumos.
„Ca să obţinem primul loc în grupă şi să ne calificăm la faza superioară, cea interjudeţeană, care se va desfăşura în primăvară la Botoşani, trebuia neapărat să câştigăm, căci la meci egal sau victorie a celor din Cristeşti echipa lor mergea mai departe, deoarece aveau două puncte avans faţă de noi. Am câştigat cu 1 la 0 şi ne-am atins obiectivul propus”, ne-a spus profesorul de sport Cosmin Pârvu, care este şi antrenorul echipei şcolare din Frumuşica.
Golgheterul competiţiei a fost Sabrin Ilarion Ciobanu, din clasa a VIII-a a Şcolii cu clasele I-VIII Frumuşica, care a înscris nu mai puţin de cinci goluri (din cele 13 marcate în total de elevii din localitate) şi a dat pasa decisivă de gol în meciul cu şcolarii din Cristeşti. Ceilalţi marcatori ai echipei de fotbal care a câştigat faza intercomunală la fotbal au fost: Florin Lesniuc (Şcoala Storeşti – 3 goluri), Ionuţ Alexandru Ianoş (Şcoala Frumuşica – 2 goluri), Cornel Cantoreanu (Şcoala Storeşti – 1 gol, dat din penalti, el fiind de fapt portarul formaţiei), Mihai Amarandei (Şcoala Frumuşica – 1gol) şi Cătălin (Şcoala Vlădeni Deal -1 gol).
Profesorul Cosmin Pârvu speră că echipa să obţină, ca şi în anii precedenţi, când a fost prezentă la mai multe faze interjudeţene, un loc frumos în competiţia din primăvară, mai ales că majoritatea micilor fotbalişti din Frumuşica vor termina la anul clasa a VIII-a şi se vor risipi care încotro, pe la licee sau şcoli tehnologice. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tun de zeci de milioane euro dat de PSD-PNL
ONRC a trecut de la MJLC la Camerele de Comerţ
Pe 13-14 noiembrie întâlnire la vârf româno-română
Curtea Supremă de Justiţie a Serbiei recunoaşte Biserica românească din Timoc
„Am venit în Italia cu o sacoşa”
drama vieţii cu final fericit a unei botoşănence
Din zicerile Părintelui Arsenie Boca
Toate spitalele din România au intrat în carantină
Ţâbu are o problemă... electorală
În preajma ei i se întăreşte... sistemul imunitar
Horoscop
Hoţi minori de telefoane
Folclor pentru americani
Au murit bete dar „fericite” după cât alcool au îngurgitat
Peste 150 kilograme de peşte viu recuperat de poliţişti
Sesiune referitoare Programul Operaţional Comun
România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013
Elevii din Şcoala 1 Botoşani învaţă în frig
Impozitarea pensiilor este iminentă
Ada Macovei s-a încăierat cu Mihaela Huncă
deocamdată scărmăneala este una politică
Grupul Şcolar Şendriceni s-ar putea închide, pe motiv de frig
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă