Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24362
De la 07 Ianuarie 2003
122884429
La Adăşeni,

Caz cutremurător de violenţă a bunicului asupra nepoatelor

  • Ioan Rotundu
  • 22 June 2021, 22:38
„Jandarmul civic” cum l-am numit eu pe Adrian Slavnicu din satul şi comuna Adăşeni, m-a sunat să-mi relateze un caz cutremurător de violenţă a bunicului asupra a două nepoate, car consumat în seara zilei de luni, în jurul orei 18.00.
Aurel Luncă este contabil la Unitatea Socială din Adăşeni, instituţie de ocrotire a persoanelor cu dizabilităţi subordonată Consiliului Judeţean Botoşani. El însuşi suferă de dizabilităţi în sensul că nu se poate deplasa decât într-un cărucior cu rotile.
Fiica sa, Andreea, este pleacă, se pare că în Germania, după unii săteni fiind o fire uşuratică, după alţii la muncă. Cert este că lipseşte de acasă de mai mulţi ani. Fiica are două fetişe de 4 şi respectiv 7 ani care au rămas fătă mamă, tatăl lor, adică ginerele lui Aurel Luncă, fiind un alcoolic.
Aşa s-a ajuns ca cele două fetiţe să fie date în plasament de către Protecţia Copilului Botoşani la bunic, adică lui Aurel Luncă. Numai că fetiţele nu sunt pe placul bunicului care le bate periodic şi metodic. Luni seară, bunicul Aurel ;Luncă şi-a prins nepoatele în bucătăria de vară, le-a blocat şi le-a luat la bătaie. Soţia sa ţipa să lase fetele în pace şi să nu le omoare. S-au alarmat şi vecinii.

Unii săteni susţin că Aurel Luncă fiind contabil la Unitatea Socială, cei de la Protecţia Copilului cunosc situaţia fetiţelor dar că nu intervin pentru că Luncă s-ar bucura de protecţia şefului Unităţii Sociale şi a celor din conducerea Consiliului Judeţean Botoşani.
Sper ca ticăloşia celor din conducerea protecţiei Copilului Botoşani să fi ajuns la limita când sentimentul de mamă, obligaţia profesională de a proteja copii, să primeze intereselor politice şi să-şi facă datoria. Voi reveni asupra acestui subiec

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 21 – 27 iunie 2021
Bancul săptămânii: Dispariţie misterioasă
Traian Popa continuă războiul cu directorul DSVSA Botoşani
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Democraţia liberală şi lupta pentru putere
Ioan Rotundu
De ce tac cei de la DIICOT Buzău?
Zoe Zlata, Ioan Rotundu
Vameşul moldovean Radu Movilă are 3 dosare. Ai noştri niciunul
Zoe Zlata, Ioan Rotundu
Ludovic Orban, Ceauşescul democraţiei liberale postdecembriste
Ioan Rotundu
De ce li s-au muiat picioarele procurorilor de la DIICOT Buzău
Zoe Zlata, Ioan Rotundu
Un excelent reportaJ despre spiritualitatea botoşăneană
Primarul Dresleucă şi poliţistul Hurmuz chefuiesc pe îndelete
Ioan Rotundu
Liberalilor botoşăneni le-a venit mintea la cap
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog