Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Editorial
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
5465
De la 07 Ianuarie 2003
76476105

La Botoşani, Carmen Avram a arătat că nu este urmaşa dacilor liberi

  • Ioan Rotundu
  • 5 May 2019, 21:48
Adusă la Botoşani de liderii PSD pentru a strânge ceva voturi de la nostalgicii socialismului, fosta jurnalistă Carmen Avram, acum candidata PSD la europarlamentare, a avut un discurs electoral dezastruos. În afară de faptul că şi-a cerut scuze în numele unor imaginare fapte reprobabile ce-u făcut rău românilor, fapte inventate de infractorul Liviu Dragnea drept program al PSD pentru alegerile europarlamentare, aceasta n-a fost în măsură să lege două vorbe despre faptul că s-a aflat în judeţul care este pentru România leagănul culturii şi civilizaţiei, drept istoric câştigat prin valorile umane care s-au ridicat de aici şi care au adus cinste ţării în întreaga lume.
Nu ar trebui să ne mire lipsa de cultură generală a noii generaţii de politicieni din care, iată, face parte şi Carmen Avram. La PSD noua generaţie de politicieni s-as format după chipul şi asemănarea actualilor lideri. Harnică slujitoare la televiziunea puşcăriaşului Dan Voiculescu, aprigă apărătoare a infractorilor care au pus mâna pe structurile puterii în România, stând departe de valorile etice şi morale ale poporului român, Carmen Avram a fost repede remarcată de liderii PSD ca fiind omul de care aveau nevoie în fruntea listei cu candidaţii pentru Parlamentul European.
Urcând pe scenă în compania devalizatorului Staţiunii Popăuţi, adică a impostorului Ionică Nechifor, a celorlalţi parlamentari ai PSD Botoşani ce au o mapă profesională şi politică de slabă calitate, ca să nu spun dubioasă, Carmen Avram n-a impresionat nici pe susţinătorii PSD care s-au arătat dezamăgiţi. Cea de pe scenă nu li s-a părut a fi cea de la Antena 3 care lovea aprig cu bâta în slujitorii Bisericii Ortodoxe şi-i preaslăvea pe cei ai Bisericii Catolice. Nu mai era acea realizatoare de emisiuni care l-a declarat pe preşedintele Klaus Iohannis a fi un nazist care a împărţit ţara în români duşmani ai lui Dragnea, urându-i pe românii devotaţi PSD-ului.
Această dezamăgire produsă în sufletul susţinătorilor PSD poate avea un revers nu tocmai plăcut, mulţi votanţi ai PSD putând decide ca în ziua votului să stea acasă. Carmen Avram nu face parte din categoria românilor cu rădăcini istorice. Ea provine din Vişeu de Sus, localitate în regiunea Maramureşului Istoric. Provenită dintr-o familie cu origini străine (bulgari şi greci din partea tatălui, austrieci din partea mamei), ea nu se poate considera urmaşa dacilor liberi. O astfel de corcitură etnică nu poate purta în suflet cu adâncă emoţie tradiţiile şi valorile poporului român.
Tot din Vişeu de Sus este şi fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop. Fost lider de sindicat, Pop a fost pus de PSD ministru la Educaţie. A fost o ruşine a sistemului de învăţământ, bietul om stâlcind limba română mai rău ca un analfabet funcţional. Iată că PSD-ul aduce în prim plan un al băştinaş al zonei.
În carierea sa profesională Carmen Avram s-a dovedit a fi un mercenar al presei. Şi-a început carierea de jurnalist la Pro Tv dar din 2010 s-a decis să-l slujească pe infractorul Dan Voiculescu, patronul Antenelor. Când părăseşti un post de televiziune respectat,, cum este Pro Tv, pentru un post patronat de un infractor, nu faci un gest lăudabil, demonstrezi oportunism financiar. Tocmai aceste „calităţi” au fost remarcate de liderii PSD şi au recrutat-o pe post de momeală electorală pentru românii ţinuţi în ignoranţă politică.
Fără îndoială că Avram va deveni europarlamentar. Va face ea cinste României? Rămâne de văzut. În opinia mea, dacă Grapini va rămâne europarlamentar va face o bună echipă cu Avram.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Întrebare justificată
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 6.- 12.05.2019
Tudorel Toader a fost ”complice” la recursul compensatoriu
și a premeditat distanțarea de efectele grațierii mascate
Duminică, şleahta PSD a sărbătorit lichidarea Staţiunii Popăuţi
Ioan Rotundu
Ponderea principalelor forțe eurosceptice din UE
PSD, inclus în rândul acestor partide de Agenția France Presse
Papa Francisc a început duminică delicata vizită pe care o face în Bulgaria.
Biserica Ortodoxă a interzis preoților să se roage cu Suveranul Pontif
Avertizare de vreme rea pentru următoarele 3 zile:
Ploi torențiale, vijelii și grindină în cea mai mare parte a țării
Comisia de Prognoză anunță că se așteaptă la creșteri de prețuri.
Scădere a PIB-ului în euro
Întâlnire a socialiștilor europeni la Sibiu, în absența liderilor PSD
Anunt – organizare festival „Floare Albastra”
Declarația de la Sibiu - cele zece angajamente asumate de șefii de stat și de guvern din Uniunea Europeană
Personalul Primăriei Cristeşti, dus cu forţa la mitingul de la Iaşi
- li s-au dat bani şi câte o piza
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 10.05.2019
Lumea lu' Rotundu: De la Botoşani la Verona - Plecarea -
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă