Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7238
De la 07 Ianuarie 2003
108338414
La Botoşani,

Liberalii se cotonogesc unul pe altul şi împreună partidul

  • Ioan Rotundu
  • 1 December 2019, 19:05
În urma publicării editorialului intitulat „Aranjament odios menit să terfelească munca libe4ralilor botoşăneni” au fost postate mai multe comentarii prin care autorii lor au susţinut punctul meu de vedere ca fiind unul pertinent şi ancorat în realităţile existente în interiorul PNL Botoşani. Un comentariu mi-a atras atenţia prin modul său de a pune trei întrebări menite să clarifice multe necunoscute care-i intrigă pe botoşănenii îngrijoraţi de viitorul lor şi mai ales încotro îi va duce actuala guvernare PNL în plan naţional şi în mod special în plan judeţean.
Semnat cu pseudonimul „Politician”, comentariul a fost construit astfel: „Cunosţi ceva , nu mult ... diversiunea este aceeaşi dar oamenii sunt alţii. 1 . Care este părerea Primarului din BT. 2. Ce zice Achiţei , omul susţinut de FI Ţurcanu pt CJ. 3. Care este relaţia Şoptică - Flutur ? Răspundeţi la aceste întrebări , daţi-le sens și concluzionaţi!”
Să le luăm pe rând, ca să înţelegeţi care este poziţia primarului Cătălin Flutur faţă de încercarea unor liberali de a impune prefect de Botoşani o juristă ce are grave probleme de moralitate socială şi profesională pe nume Mihaela Aroşoaie, în prezent şeful Serviciului juridic din Prefectura Botoşani, sunt necesare o serie de clarificări.
Cătălin Flutur îşi doreşte ca în urma alegerilor locale de la anul să obţină un CLM majoritar ca să poată trece prin consiliu toate iniţiativele sale pregătite în dezvoltarea municipiului dar blocate de actuala majoritate a PSD-ului. În această cheie trebuie privită apariţia în conducerea ALDE Botoşani a şefului său de Cabinet, Sorin Bradu. Se vrea ca în viitor consilierii ALDE să fie de partea primarului.
Numai că Flutur a pus în aplicare o strategie total greşită. La anul ALDE va deveni o amintire urâtă despre un partid care, alături de PSD, a făcut mult rău ţării. Deja, un ultim sondaj comandat de postul de Radio Europa FM arată că ALDE mai este creditat de către electorat doar cu 3%, situându-l în moarte clinică.
Sorin Bradu este în cuplu de căsnicie cu Mihaela Aroşoaie, ambii având la activ o bogată experienţă în căsnicii. Sorin Bradu la a treia, Aroşoaie, ştie ea. Aşadar, este limpede că în spatele acestui aranjament politic cu Aroşoaie prefect, aranjament care a stârnit furia primarilor liberali, se află primarul Cătălin Flutur, via Costel Şoptică care a făcut lobby la Bucureşti, la premierul Ludovic Orban.
De precizat că în ALDE şi-a făcut loc şi infractorul Florin Ţurcanu, fost liberal, ajuns prin fraudă morală preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, un analfabet funcţionat de categoria Vioricăi Dăncilă care a pus umărul ca Mihaela Aroşoaie să ajungă prefect, urmând ca, ulterior numirii, să se poată folosi de funcţia ei în interesul său personal şi de partid.
L-am contactat pe deputatul Cristian Achiţei şi l-am întrebat cui aparţine iniţiativa de a pune prefect un taliban PSD, descalificând la Botoşani PNL-ul ca fiind un partid de încredere. „Habar n-am! Nu m-a întrebat nimeni nimic, nu ştiu nimic” – a fost răspunsul acestuia. O dovadă în plus să lucrătura a fost una de culise şi cu dorinţa de a se afla cât mai târziu de către restul membrilor PNL pentru a nu bloca prin reacţia lor iniţiativa. S-a răsuflat despre această afacere politică murdară iar consecinţa a fost că primarii PNL şi unii membri din conducerea partidului, la care s-a alăturat şi Şoptică, din pură ipocrizie,e au blocat acest demers.
Apariţia în spaţiul public a încercării unor liberali de a o pune prefect pe Mihaela Aroşoaie a stârnit un val de nemulţumire care a produs o mare pagubă de imagine PNL-ului. Comentariul semnat de „Cocoşata de la NOTRE DAMES” este un fragment din poza morală şi profesională acesteia: „Eu???....eu care am despărţit un membru ALDE căsătorit de 1 an de zile, pentru a ajunge MARE ŞEFĂ peste PALAT...?...EU , să mă împiedic de câţiva primăraşi pe care îi manevrez cum vreau eu de pe funcţia mea de ŞEFĂ LA JURIDIC,....nu!!!!, nici nu există aşa ceva! Tre’ să răsplătesc PSD-ul pentru postul de ȘEFĂ!!!... și ar fi mai multe de povestit, dar nu am suficient spaţiu... staţi la pândă...revin şi cu alte dezvăluiri....muuuult mai interesante...credeţi-mă!!!”
Ironic comentariul, dar suficient de lămuritor pentru oricine este interesat cine va fi viitorul prefect de Botoşani şi cât de competent să facă faţă funcţiei şi să ajute judeţul de a intra în rând cu direcţia spre care se îndreaptă România eliberată de dominaţia corupţiei PSD.. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Ardeleanul şi antichităţile
hHoroscopul săptămânii 2 – 8.12.2019
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 29 noiembrie 2019
Ziua Naţională sărbătorită la Darabani
Aflaţi cine sunt cei care au confiscat demnitatea săvinenilor
Ioan Rotundu
Începând de astăzi se pot depune cererile pentru acordarea tichetelor sociale
Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
Ionică Nechifor lăsat de executorul judecătoresc fără maşină la scară
Ioan Rotundu
Sfaturile preşedintelui Iohannis şi surzenia liberalilor
Ioan Rotundu
Drama familiei Dumitraş, victimă a abuzurilor mafiei imobiliare
Ioan Rotundu
Ticăloşii din PNL Botoşani mai ticăloşi decât cei din PSD
Ioan Rotundu
O nouă ticăloşie marca PSD – ALDE: mită pentru jurnalişti
Ioan Rotundu
Magia Sărbătorilor cuprinde Botoșanii
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 6.12.2019
Primăria comunei Mihai Eminescu: N ATENTIA CETATENILOR
Lumea lu' Rotundu: Eroi sau şarlatani?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă