Dar realizarea cea mai mare de până acum pare a fi abatorul şi laboratorul de carmangerie, care-i asigură tot timpul produse proaspete. Fediuc crede că are cei mai gustoşi mici, iar rotofeii ajunşi în farfuriile clienţilor îi susţin din plin afirmaţia. Micii sunt preparaţi după o reţetă veche, de dinainte de 1989, respectându-se proporţiile de carne vită, oaie sau porc. Sunt zemoşi, după frigere pe grătar, lucru rar întâlnit chiar şi pe la case mai mari, restaurante cu pretenţii. Nici cârnăciorii nu sunt de lepădat, şi ei bine condimentaţi.
Însă marea lovitură pe care patronul Aurel Fediuc vrea s-o dea, abia de acum înainte se anunţă a fi. După modelul de la Popasul Cucorăni, Fediuc s-a dus pe valea Jijiei, dincolo de Răuseni, de-a găsit stuf, l-a adus, a căutat specialişti în a-l lucra şi s-a pus pe amenajat o terasă rustică. El speră ca sâmbătă, la sfârşitul acestei săptămâni, treaba să fie gata şi gospodăreşte făcută, putând inaugura noua sa investiţie.
Pe săptămâna viitoare se pregăteşte să umple şi ştrandul cu apă. Este cald, iar persoanele dornice de-o baie nu vor lipsi. Fiind situat mult mai aproape de oraş, patronul complexului de alimentaţie publică crede că nu va duce lipsă de clienţi. Baftă în afaceri şi pe mai departe! (Lucullus)