Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18398
De la 07 Ianuarie 2003
122904047
La Liceul din Flămânzi,

Cârdăşia dintre directorul beţiv şi primarul infractor naşte noi ticăloşii

  • Ioan Rotundu
  • 7 March 2021, 20:24
O nouă scrisoare a sosit la redacţia Jurnalului semnată de către Dumitru Călin din oraşul Flămânzi, oraş condus de primarul liberal Dan Oloeriu, condamnat penal pentru desfigurarea în bătaie a unei tinere care i-a refuzat avansurile amoroase.
Tot liberalii, prin inspectorii generali adj. numiţi în conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani l-au promovat director la Liceul Tehnologic din oraş pe profesorul de matematică Agafiţei, despre care toată lumea ştie că este mereu ameţit şi că face naveta din localitatea Prăjeni.
Directorul şi primarul au împărţit tabletele şcolare cumpărate din bani publici doar elevilor a căror părinţi sunt membri PNL sau s-au remarcat în campaniile electorale ca fiind susţinători ai primarului, totul în dauna elevilor din familii sărace care n-au posibilitatea financiară de a cumpăra aceste tablete.
Mai mult, deşi profesorii diriginţi au întocmit o lisă cu elevii care ar fi trebuit să primească aceste tablete, dar profesorul director mereu ameţit şi primarul au ignorat aceste liste şi au dat tabletele după criteriile lor politice, blocând accesul la educaţie a unor elevi care au doar vina că părinţii lor nu-l recunosc pe primarul liberal ca şeful suprem.
Redau mai jos, integral, textul scrisorii:

Stimate domnule Rotundu,
Am citit articolele dumneavoastră cu privire la liceul din Flămânzi și am vrea și noi să semnalăm o problema pentru că demersurile făcute pâna acum in aceasta privinta au fost in zadar. Sunt unul dintre părinții nemultumiți în legatură cu modul în care s-au impărtit tabletele, in orasul Flamânzi de către conducerea liceului. Imediat după numire, directorul, Agafitei a repartizat tabletele, primite de la inspectorat acelor părinți care fac parte din clientela politică a PNLului si care au ajutat in campania electorală primarului. foarte multi dintre cei care erau pe listele date de cadrele didactice nu au primit nimic.
Pentru a-și acoperi faptele directorul a profitat de membrii din consiliul de administratie, si a aprobat niste criterii fără transparenta pentru ceilalți parinti. Ba, chiar mai mult au fost tăiati de pe listă elevii de la clasa XII, care nu serveau intereselor domnului primar, desi elevii nu aveau internet, nici dispozitivele necesare pentru a participa la lecții.
Au avut prioritate în primirea tabletelor insa elevii de la clasele XI-XII, care fac pregătire cu directorul Agafitei la matematică sau ai caror parinti au fost văzuți prin campaniile electorale, alături de primar.
Oare nu este strigător la cer să nu dai dreptul la a avea tabletă unor elevi care au 3-4 frati și abia reusesc sa participe la lectii, dar sa repartizezi tabletă unora care ”il cinstesc” pe domnul director sau pe domnul primar, deși detin magazine si au o situatie mai mult decat multumitoare?
Împreuna cu alti părinti am adus la cunostintă Inspectoratului si a Ministerului problema aceasta încă din perioada online, dar au preferat sa treacă sub tăcere acest lucru si să il pună la adăpost pe Agafiței
Sperăm prin intermediul dumneavoastră să tragem un semnal de alarmă și să ii mai oprim din ceea ce fac fără nici un fel de rusine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Explicaţia „ştiinţific㔠a poliţistului
Horoscopul săptămânii 8 – 14 martie 2021
Hahalerele sindicale care l-au luat prizonier pe Mariniuc
Ioan Rotundu
Altarul din casa lui Dan Pungă şi corupţia din IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Războiul Câţu - Voiculescu ş gândirea cazonă
Ioan Rotundu
Speriată, sluga poliţistului Vaipan s-a supus Legii omertei
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog