Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Administraţie
Horoscop
Ultima oră
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18169
De la 07 Ianuarie 2003
122903818
La Ştefăneşti.

Bea tata Ştefănel, bea şi fiul Bogdănel

  • Ioan Rotundu
  • 10 March 2020, 12:19
După publicarea articolului intitulat „Îmbibat cu alcool, fiul Bogdan jonglează cu pământul oamenilor” fostul primar al oraşului Ştefăneşti, Ştefănel Rusu, nimeni altul decât tatăl alcoolistului Bogdan Rusu, inginer cadastral cu cabinet individual, a încercat să posteze comentarii prin care să abată atenţia de la fondul articolului şi în acelaşi timp să măsluiască adevărul.
Nu i-a ieşit strategia de manipulare pentru că a intrat în conflict cu cei de la Facebook, încălcând regula de bază ca textul să nu depăşească 1000 de caractere. Iniţial, o parte din comentariul său a fost vizualizat în limita a 1000 de caractere, după care a dispărut definitiv, probabil retras de Ştefănel Rusu sau perceput de robot drept şpan.
Fostul primar încerca prin comentariul postat să sugereze că toată lumea bea un păhărel şi că n-ar fi nimic rău în aşa ceva. Total fals, pentru că fiul său nu bea un păhărel. Cei care-l cunosc susţin că este alcoolic şi că intră frecvent în sevraj atunci când nu şi-a luat doza zilnică de alcool.
Au mai postat comentarii şi cei din clanul Jijie, arendaşii locului. Deşi eu nu am menţionat numele, ci doar familia, Bogdan Jijie, profesor de sport, a postat un comentariu prin care nu s-a referit la arendarea de teren ce-o practică, nici la conflictul cu Dumitru Baciu, ci încercând o intimidare a mea. Acelaşi sistem l-a abordat şi Monica Jijie, de unde trag concluzia că încercarea lor de intimidare a mea este de fapt dovada că am pus punctul pe „i”.
Revenind la fostul primar Ştefănel Rusu, socialistul care se vrea din nou primar, îi transmit că aşchia nu sare departe de trunchi şi ce se naşte din pisică şoareci mănâncă. Anul trecut, pe la sfârşitul lunii august, Ştefănel a fost prins beat la volan. Aflat pe raza oraşului Ştefăneşti, a fost oprit de agentul de poliţie Raluca Oniciuc. Pentru că s-a opus controlului, a fost încătuşat şi dus la Botoşani pentru recoltare de probe. I s-a găsit o alcoolmie de peste 1 la mie.
Pentru că i s-a ridicat carnetul de conducere, acum Ştefănel face naveta la Stânca, unde are serviciu. Dar problema este mult mai serioasă şi ne oferă o nouă dovadă de corupţie, de cârdăşie dintre liderii PSD şi IJP Botoşani.
Pentru că l-a prins băit la volan şi i-a întocmit dosar penal, agenta de poliţie a fost mutată de la Ştefăneşti la Suceava. Dosarul lui Ştefănel a fost pus la popreală de către fostul comisar şef Dumitru Aioanei, pe atunci încă în funcţie, şi şeful Viorel Şerbănoiu. Nu s-a dat drumul la dosar în instanţa de judecată pentru că Ştefănel Rusu s-ar fi aflat în situaţia de a nu mai putea candida la funcţia de primar.
Cu dosarul dosit la IJP Botoşani, Ştefănel Rusu se pregăteşte intens de o campanie electorală agresivă la adresa actualului primar liberal Florin Buţura (foto).
Dar în oraşul Ştefăneşti corupţia în rândul poliţiştilor este una care se simte în largul ei iar agenţii de poliţie care au încercat să-şi facă corect datoria au fost mutaţi în alte unităţi administrative. Nu este o afirmaţia gratuită, ci una pe care o voi susţine cu dovezi. Pe curând!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: De ce întârzie Sfârţitul Lumii
Lumea lu Rotundu : Turcanenii
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 6.03-2020
Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 9 – 15.03.2020
„Jandarmului civic” care stă cu ochii pe autorităţile comunei Adăşeni
Ioan Rotundu
Biserica nu intră în carantină; coronavirusul nu se ia prin rugăciune
Îmbibat cu alcool, fiul Bogdan jonglează cu pământul oamenilor
Ioan Rotundu
Genţiana plimbă coronavirus de Lombardia prin Truşeşti
Ioan Rotundu
Mafia din Ştefăneşti strânge rândurile în jurul socialistului Ştefănel Rusu
Ioan Rotundu
Ce-a căutat DIICOT la SPCPCIV, ce-a găsit şi unde s-a împotmolit
Ioan Rotundu
Manifestări de interlop la Adăşeni
Ioan Rotundu
Încăierare aprigă pentru funcţia de primar la comuna Frumuşica
Ioan Rotundu
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din ]3.03.2020
Comunicat de presă: IN ATENTIA CETATENILOR
Lumea lu' Rotundu: Dosarul zilei TELE'M Botosani 11 martie 2020
Lumea lu' Rotundu: De la Botosani la Verona - Plecarea
Stare de urgență în România începând de luni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog