Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3470
De la 07 Ianuarie 2003
123137210
pnl

La Suliţa, poliţiştii lui Şerbănoiu continuă munca Securităţii

  • Totul sub îndrumarea fostului informator, acum primar, Ciubotsariu
  • 3 July 2020, 12:55
În urma publicării articolelor despre gruparea mafiotă care a luat prizonieră comuna Suliţa la redacţie am primit un val de felicitări şi încurajarea de a continua dar şi informaţii despre cum instituţiile statului nu-şi fac datoria pentru care sunt abilitate. La Suliţa Poliţia lui Şerbănoiu apără interesele grupării mafiote condusă de primarul Costinel Ciubotariu, continuând munca vechii Securităţi.
Agenţii de poliţie de aici fac poliţie politică, călcând în picioare drepturile şi libertăţile cetăţeneşti consfinţite în Constituţia României. Aşadar, la Suliţa, fostul informator al Securităţii, acum porimar, îşi continuă munca. Iată ce se spune în acest comentariu remis redavcţiei:
Domnule Rotundu,
În primul rând vă urez multă sănătate, fiindcă am înțeles că aveți ceva probleme. Ne rugăm pentru sănătatea dumneavoastră!
Apoi vă felicităm pentru lupta pe care ați început-o împotriva mafiei sulițene. Vă va fi greu, lumea încă se teme să reacționeze. Vedeți că foarte puțini din sat reacționează sau distribuie articolele dumneavoastră pe Facebook? Sunt amenințați! Știți că s-a deschis un dosar penal pentru membrii unui grup care au difuzat articolele dumneavoastră mai vechi?
Sunt chemați la post și li se iau declarații tuturor celor care au comentat. Deși nu era nimic jignitor, nu se dădeau nume și fapte concrete... Oamenii se tem, fiindcă dumneavoastră scrieți, dar cu atât se va rămâne, doar poliția nu cred că se autosesizează în urma unor astfel de articole și vai de cel ce ar îndrăzni să scrie un denunț asumat!
După ce valurile acestea create de articolele acestea vor trece, noi vom rămâne cu acest primar susținut de forțe oculte și vom fi ținta răzbunării lui.
Noi vă urăm succes, vă îndemnăm să scrieți în continuare, să știe lumea cu ce se confruntă oamenii dintr-o întreagă comună și să ajutați să iasă adevărul la lumină. Cât despre pământul școlii, întrebați-o pe directoarea Balan, că doar bunicii ei au primit cateva hectare din acele parcele când era tatăl ei director. Există documente clare cu parcelele la arhivă.
Sănătate și succes!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 29.06 – 5.07.2020
Bancul săptămânii: Emoţiile neînfrânate ale preotului
Panică prin Primăria Suliţa
Ioan Rotundu
Lista societăţilor fantomă înfiinţate la Suliţa
cub protecţia primarului Costinel Ciubotariu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog