Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18634
De la 07 Ianuarie 2003
122904283
La Vf. Câmpului un fost miliţian, acum poliţist penal, se vrea primar

Centrul de comandă al USR şi penalul Gorgan

  • Ioan Rotundu
  • 26 February 2020, 11:54
Chiar mă întrebam cum o fi evoluat dosarele penale în care poliţistul Romică Gorgan, fost agent şef la comuna Vf. Câmpului, are calitatea de inculpat, când am primit la redacţie mai multe informaţii despre cum acţionează USR în comună pentru a-şi desemna candidatul la funcţia de primar.Mbr> Investigând informaţii respective, am descoperit lucruri uimitoare. USR are la Vf. Câmpului ca reprezentant pe un anume Ovidiu Midvighi. Despre statutul social al acestuia n-am reuşit să aflu mare lucru. Ar fi un tânăr până în 30 de ani care, potrivit declaraţiei primarului PSD Maria Huţu, nu este cunoscut a desfăşura vreo activitate economică sau de altă natură şi nici nu este cunoscut a fi angajat pe la vreo societate, că bugetar nu este.
Un alt localnic, vecin cu barul patronat de soţia poliţistului Gorgan, mi-a explicat că „Acest Midvighi este cunoscut la noi ca fiind de găsit la barul doamnei Gorgan de dimineaţa până seara. Noi ştim că la acest bar ar fi Centrul de comandă al USR. Îl vedem pe acesta cum filmează ce se întâmplă la primărie, pentru că barul este aproape de primărie.”
Discutând cu oamenii, mi s-a spus că poliţistul Gorgan este candidatul USR la funcţia de primar. Ştiind câtă ură a adunat poliţistul din partea sătenilor prin comportamentul lui abuziv şi faptul că acesta este cercetat penal într-un dosar şi inculpat într-altul, am încercat să aflu mai multe de la primarul Maria Huţu.
Contactând-o pe doamna primar, am descoperit altă tărăşenie. Poliţistul Gorgan are vilişoara construită din muncuşoara sa de agent stradal şi a soţiei sale ce vinde băuturi alcoolice scoase de sub tejghea, gard în gard cu primăria. Acum se află în procedură de pensionare, lucru care nu l-a împiedicat să iasă la drumul mare şi să facă controale rutiere.
Cu câteva zile în urmă, deşi mutat de la comună la Poliţia Municipală Dorohoi, s-a substituit poliţiştilor de la comună, a ieşit din curte, şi l-am oprit din trafic, pentru control, pe soţul primăriţei, medicul veterinar Huţu.
Nu numai că l-a oprit abuziv pentru control, dar a încercat să-i însceneze o infracţiune ca să-l poată reţine, cu scopul vădit de a lovi în primăriţă.„Nu pot declara prea multe despre acest conflict pentru că soţul meu a depus o reclamaţie împotriva domnului Gorgan iar poliţistul împotriva soţului meu. Dar ştie toată lumea din comună că s-a încercat compromiterea mea ca primar. Dacă ies din primărie sau intru, sunt filmată din barul soţiei lui Gorgan de un domn Ovidiu Midvighi care susţine că este din partea USR” . mi-ţa explicat primarul PSD Maria Huţu. Ştiu că fostul miliţian, devenit poliţist după decembrie 1990 este un periculos combinator, capabil să bată sau să trimită după gratii pe orice nevinovat care l-ar incomoda în interesele sale personale.
Perceput în comună ca un maniac sexual, Romică Gorgan este inculpat în Dosarul nr. 1390/222/2019 pentru gesturi obscene în faţa unui minor. Mai este cercetat penal în dosarul nr. 391/P/2014 de pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani., cercetare pe care prim-procurorul Valeriu Chihaia, numai nu reuşeşte s-o finalizeze. Se vorbeşte prin comună că îl împiedică Gorgan prin protecţia de care se bucură din partea şefilor din IJP Botoşani.
Şi, acum, să revenim la USR şi Midvighi al lor. Acesta „poate fi găsit de dimineaţa până seara” la barul soţiei lui Romică Gorgan. Aşa se poate explica şi faptul că Romică Gorgan, penalul, a devenit candidatul acestei formaţiuni politice la primăria comunei Vf. Câmpului.
Cum rămâne cu sloganul USR „fără penali în funcţie”? La Botoşani n-are cine să-mi ofere un răspuns, poate cei de la Bucureşti! Cert este că şi la USR cârdăşia politică primează competenţei iar candidaţii propuşi pentru funcţii eligibile în alegerile locale care vor urma în iunie a.c. nu sunt o mândrie a comunităţii locale.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Concurenţă neloială între soţi
Horoscopul săptămânii 24.02 – 1.03.2020
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 21.03.2020
Catrenul săptămânii
Ioan mamaische
Mileanca – Şezătoare de partid organizată pe bani publici
Ioan Rotundu
Lumea lu Rotundu Manastirea Petru Voda Schitul Poiana
Comuna Tudora pe cale de a se elibera din robia PSD
Ioan Rotundu
Calarasi - Sezatoarea din mosi stramosi
Declarația unică se depune până la data de 25 mai 2020
Cine scoate corupţia cuibărită în sediul Anticorupţiei din Suceava?
Ioan Rotundu
11 ani de luptă împotriva mirosului emanat de vacile viceprimarului Trufin
Ioan Rotundu
“Le transmit celor din România că sunt prea alarmaţi”
Presa`n gura lu` Rotundu; Emisiunea din 28.02.2020
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog