Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
19589
De la 07 Ianuarie 2003
97602833

La apus de soare,
Vor să mă omoare,
Că vorbesc cam mult,
Şi de ei n-ascult!

  • Ioan Rotundu
  • 13 March 2016, 23:00
Vineri am primit un SMS prin care am fost informat că la vreme de seară, în Darabani, s-a întrunit troica Costel Nazare - mare baron social-democrat şi primar de Conceşti, Marcel Chelariu – baronaş şi umil servitor al lui Nazare, primar de Suharău şi Georgel Mardar- judecător, fost secretar la Primăria Conceşti în vremurile când Chelariu era şi el secretar la Primăria Suharău, punând de un chef straşnic.
După ce s-au şpriţuit bine şi au prins niscaiva curaj au început să se laude unul către altul cam ce-i va face lui Rotundu ca să-mi închidă gura. Nu ştiu cât de exact a reţinut cel care mi-a trimis SMS-ul, dar conţinutul lui este următorul: „Dacă Mihalachi l-a lăsat fără ziar, noi o să-i luăm ce io-a mai rămas şi-i închidem site-ul”
. Mă loazelor, dacă aţi avea ceva cultură generală, că de cea profesională n-am pretenţia să vă cer că v-aş pune în situaţii jenante, aţi şti şi voi că un site nu poate fi închis pentru că domeniul este cumpărat pe viaţă. Mai aflaţi loazelor că şi dacă un judecător ca Mardar ar vrea să-mi închidă site-ul n-ar putea pentru că el este găzduit pe un server în Londra, care server aparţine unei companii din Noua Zeelandă iar administrarea se face din statul Panama. În asemenea condiţii o hotărâre judecătorească dată de o instanţă românească nu este opozabilă.
Pe vremea în aveam site-ul pe servere româneşti, alte loaze politice din PSD au reuşit să-mi blocheze accesul cititorilor când publicam articole referitoare la corupţia care înflorea prin acest partid. Aşa că m-am pus la adăpost. Mai aflaţi că Victor Mihalachi nu m-a lăsat fără ziar. Eu i-am vândut Jurnalul, partea printată, pe bani buni şi mi-am oprit partea online pentru că ştiam că viitorul presei acesta va fi. Am fost primul din Botoşani care am ieşit cu ziarul Online şi sunt singurul care am arhivă ce permite vizualizarea articolelor din anii anteriori.
De luat nu aveţi ce-mi lua că n-am nimic, adică am ceva, acel ceva ce la- consemnat şi Creangă în amintirile lui: „Sula şi căciula”. Au mai încercat şi alţii, mai cu cheag decât voi şi s-au ales doar cu învăţătura de minte.
Când am pornit la lupta cu canaliile, impostorii şi corupţii din clasa politică şi administraţia publică primul lucru pe care l-am făcut a fost să nu posed nimic personal, să nu am în jurul meu pe nimeni prin care să pot fi şantajat. M-am pus dezinteresat în slujba cititorilor, a comunităţii botoşănene şi nu am preţ cu care pot fi cumpărat pentru că nu mă interesează banii sau orice altă avere.
Gura n-o să puteţi să mi-o închideţi nici în mormânt. Şi de acolo am să vă tulbur liniştea sufletească de care nici acum nu aveţi parte pentru că aveţi o conştiinţă încărcată cu multe păcate.
Sunt obişnuit să fiu ameninţat cu moartea sau cu bătaia soră cu moartea, aşa că ameninţările voastre nu-şi mai au efect asupra mea. De voi fi eu victimă şi voi călăii, eu voi fi în câştig şi nu voi. Oricât de tare vă credeţi în cojocul vostru urât mirositor, acul tot la mine este. S-auzim de bine!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Egipt: 3 ani de inchisoare pentru un utilizator Facebook
care a afirmat ca multe femei casatorite isi insala sotii
Dacian Ciolos, prima reactie dupa adoptarea Ordonantei privind interceptarile:
SRI, organ de urmarire penala exclusiv sub control judecatoresc. Restul e interpretare
Proiect de lege: Pasaportul ar putea deveni act de identitate
Spiegel despre Iohannis: Diletantul
Horoscopul zilei de 14.09.2016
Bancul zilei: Elevul cel isteţ şi profesorul păcălit
Reţeta zilei: Supă de conopidă
Lumea lu' Rotundu: Balul vânătorilor
Cu ce se mai ocupă senatorul liberal Cornel Popescu?
Ioan Rotundu
Cum a încercat primarul Portariuc să-mi dea mită
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 11.03.2016
Botoşani: O grupare mafiotă a încercat înlăturarea primarului de Manoleasa
din postura de candidat PNL
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă