Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3294
De la 07 Ianuarie 2003
123147289
pnl
La putere sau în opoziţie, PSD/ul continuă să conducă

Dan Deleanu, cumătrul şefei POSD, impus cu forţa administrator la Nova Apaserv

  • Ioan Rotundu
  • 21 February 2020, 14:35
Pentru că în Consiliul Local Municipal Botoşani consilierii PSD deţin majoritatea la vot, în şedinţa de miercuri l-au impus cu forţa pe Dan Deleanu în funcţia de administrator al Societăţii Nova Apaserv Botoşani
Legal ar fi fost ca ocuparea postului să se facă în urma unui concurs, dar cum Dan Deleanu este cunoscut ca fiind un analfabet funcţional de notorietate, n-ar fi luat concursul cum nu l-a câştigat nici în toamnă pe cel de director executiv.
Cumătru cu Doina Federovici, senatorul preşedinte al PSD Botoşani, Dan Deleanu a avut o ascensiune fulgerătoare în politică şi administraţia publică locală şi centrală. Mai întâi, Federovici l-a numit trezorierul partidului, funcţie cheie în a putea controla banii partidului şi dispune de ei după cum o cere situaţia.
Apoi, Deleanu a fost impus de PSD membru al Consiliului de Administraţie la Nova Apaserv, fapt consumat în anul 2013 când preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani era un alt analfabet funcţional, liberalul Florin Ţurcanu.
.Bietul om habar nu a avut cu ce se ocupă societatea. În disperarea de a afla şi el ce trebuie să facă, într-una din şedinţele Consiliului Judeţean Botoşani s-a ridicat şi a întrebat de domnii consilieri el ce are de făcut la societate că de când a fost numit în funcţie nu a reuşit să afle.
„Mai mult, în primăvara anului 2015, după doi ani de activitate în calitate de membru al CA, se face de râs prin a se plânge conducerii partidului şi celei a Consiliului judeţean că nu cunoaşte activitatea societăţii pentru că nu este informat. Îl ia peste picior vicepreşedintele CJ de atunci, Cristian Achiţei şi preşedintele CJ Gheorghe Sorescu, care rămân miraţi că un membru al CA a votat timp de doi ani de zile în şedinţele organizate fără să ştie ce votează.” – fragment din articolul intitulat „Doina Federovici îşi pregăteşte cumătrul Deleanu să-l facă subprefect” publicat în 28 iulie 2017.
Bezmetic de cap, Deleanu va fi numit în 2016 preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii Nova Apaserv, fără ca vreun social-democrat să-şi fi pus problema că omul este prea incompetent pentru o astfel de responsabilitate..
În investigaţiile mele asupra a ceea ce se întâmplă în interiorul instituţiei Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani m-am lovit de numele lui Dan Deleanu. Ce mi-a fost dat să aflu despre activitatea profesională a acestuia m-a blocat.
În interiorul Cadastrului Deleanu era considerat un analfabet funcţional. Angajat pe post de consilier în cadrul Biroului Contabilitate în anul 2014 prin venirea din mediul privat, Deleanu nu pricepea nici în ruptul capului ce avea de făcut. Nu era în măsură să întocmească o notă contabilă simplă, iar contabila şefă Marinela Onofrei era exasperată de incompetenţa acestuia. De altfel, Deleanu lucra foarte puţin pentru instituţie, el fiind mai mult prezent la partid pe post de trezorier.
În vara lui 2018, după trecerea prin Botoşani a electricianului Ioan Deneş promovat de PSD ministrul Pădurilor, Dan Deleanu a fost prezentat de cumătra sa Doina Federovici ca fiind bun de subsecretar de stat în acest minister,..Se poate spune acum că şi judeţul Botoşani a contribuit la defrişarea pădurilor ţării prin subsecretarul de stat Dan Deleanu, defrişare bine orchestrată de guvernele PSD începând cu cel al lui Năstase.
Pierzându-şi funcţia în urma căderii Guvernului Dăncilă, Deleanu s-a întors la Botoşani dar postul său de la societatea Nova Apaserv fusese ocupat de un alt protejat al PSD. Cum la examenul de director executiv a căzut cu succes, consilierii municipali PSD, sub îndrumarea lui Mihai Tincu şi Cosmin Andrei, nu l-au abandonat. L-au impus prin forţa votului administratorul societăţii.
Deleanu are din nou oferită oportunitatea să ducă la bun sfârşit falimentarea societăţii care deja se află pe muchie de prăpastie. Astfel de strategii fac parte din politica PSD care urmăreşte să blocheze orice dezvoltare economică pentru că o societate dezvoltată nu mai poate fi condusă de socialişti. Se deşteaptă oamenii, iar PSD nu are nevoie de aşa ceva!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 17 – 23.02.2020
!Bancul săptămânii: Concurenţă neloială
Încrengătura de rudenie şi şpăgile pitite în camera femeii de serviciu (III)
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 14.02.2020
Lumea lu' Rotundu: Scurtcircuite educationale
Viceprimarul Trufin a umplut şi Vlăsâneştiul cu miros de grajd
Ioan Rotundu
Noi dezvăluiri despre afacerile din interiorul ITPF (IV)
Ioan Rotundu
ANUNT CU PRIVIRE LA DESFASURAREA PROGRAMULUI DE ÎNREGISTRARE SISTEMATICĂ
IN SISTEMUL INTEGRAT DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARĂ
Prefectul a dispus revocarea hotărârii de consiliu forțate de majoritatea PSD
privind bugetul municipiului
Capacitatea oligarhilor cu legături politice şi a baronilor
de a controla interesele de afaceri trebuie să ia sfârșit
Cornişa Aquapark, magnetul care atrage turiştii la Botoşani
COMUNICAT DE PRESĂ
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 21.03.2020
Lumea lu Rotundu Manastirea Petru Voda Schitul Poiana
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog