Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26006
De la 07 Ianuarie 2003
122911655

Laura Codruta Kovesi: Sunt momente, cum este duminica, in care iti doresti sa ai familie, sa ai copii

  • dar de fiecare data ma gandesc ca am o misiune de indeplinit
  • 24 April 2015, 23:00
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, se declara amuzata de glumele care se fac pe seama sa, cum ca ar bea dimineata lacrimi de corupt in loc de cafea, dar spune ca cei care o cunosc isi dau seama ca este "un om obisnuit", care nu are "nici trei capete, nici cinci maini".
Sefa DNA a nu este de acord, intr-un interviu acordat revistei Elle si care va fi publicat in editia din luna mai, cu ideea ca este cea mai puternica femeie din Romania.
"Nu cred ca e chiar asa ... Stiu ca sunt multe glume care circula in spatiul public despre mine. Exista un website care tot timpul face glume si care a scris despre mine ca eu nu beau cafea dimineata, ci lacrimi de corupt, ca nu ma vopsesc pe par cu vopsea, ci cu sange de corupt, ca cineva a vrut sa-mi ofere un martisor de 1 martie si eu nu am vrut sa-l primesc ca nu avea chitanta si l-am arestat. Ma amuza sa citesc asemenea lucruri, dar cred ca cei care ma cunosc si intra in contact cu mine isi dau seama ca sunt un om obisnuit.
Nu am nici trei capete, nici cinci maini, nici puteri supranaturale, n-am o bagheta magica. Sunt un om ca oricare alt om, o femeie ca orice alta femeie de varsta mea", spune ea, potrivit extraselor publicate pe site-ul Elle.ro.
Intrebata daca ii este greu sa mentina un echilibru intre munca si viata personala, aceasta recunoaste ca acest echilibru nu exista: "Un avantaj, daca pot sa-i spun asa (fiindca este, in acelasi timp, un dezavantaj in viata personala), este ca nu am copii, nu am sot".
"Si atunci, foarte multe din problemele curente pe care le are o mama si o sotie, eu nu le am, ceea ce-mi confera mai mult timp pentru serviciu. Deci n-as putea sa spun ca este un echilibru, dar cred ca in acest moment ocup o pozitie foarte importanta si toata energia pe care o am trebuie sa o indrept si sa o folosesc pentru a-mi indeplini atributiile.
Pentru mine, acum, cariera este mult mai importanta decat viata personala. Sunt foarte multi oameni care depind de mine, este o institutie care evolueaza sau involueaza in functie de deciziile pe care le iau, si asta e prioritatea mea.
Sigur ca sunt momente, cum este duminica, in care iti doresti sa ai familie, sa ai copii, sa fii intr-un alt mediu. Dar de fiecare data ma gandesc ca acum am o misiune de indeplinit si asta este mult mai important", mai spune ea.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei: Bacşişul lui Ponta
Bancul zilei: Gunoiul din inimă
Reţeta zilei: Supa de rosii cu orez
Horoscopul zilei
Anunţ de angajare cu salariu avantajos
Cum a introdus Klaus Iohannis Marea Neagra in problematica imigratiei ilegale dinspre Africa
Seful bisericii catolice din Belgia, obligat sa plateasca despagubiri de 10.000 de euro
pentru ca nu a actionat intr-un caz de pedofilie
NATO acuza o acumulare importanta de forte militare rusesti la granita cu Ucraina care ar putea genera o noua ofensiva separatista
Prognoza meteo pentru weekend
Mihaiela Cordos, sotia senatorului Alexandru Cordos, a fost arestata preventiv
DNA extinde, din nou, urmarirea penala pe numele sefei CNA Laura Georgescu
Antena 3 a pierdut un proces cu Oana Schmidt Haineala si trebuie sa plateasca daune de 10.000 de euro
Decizia e definitiva
Piraeus Bank Grecia sterge datoriile clientilor de pana 20.000 de euro
Botoşani: Lacul Eminescu între prezent şi perspectivele viitorului
Ioan Rotundu
Comunicat de presă PNL Botoşani
Succes al școlii botoșănene la un concurs internațional
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog