Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17939
De la 07 Ianuarie 2003
122878006

Liberal democraţii prezintă adevărata ameninţare a liberalilor

  • 2 December 2007, 23:00
Liberal democraţii încearcă să distragă atenţia colegilor liberali, îndreptată spre eliminarea din Consiliul Local Botoşani şi Consiliul Judeţean Botoşani a celor cinci consilieri. În acest sens, liberal democraţii prezintă o situaţie paradoxală, din care reiese că principalii racolori politici din rândurile liberale nu sunt nici pe departe liberal democraţii.
UDMR şi-a însuşit în pragul alegerilor nu doar consilieri, ci liberali cu funcţii, precum preşedinta liberalelor botoşănene, care a fost convertită peste noapte în reprezentantă UDMR. Cătălina Lupaşcu (foto), ce a reprezentat UDMR la secţia 63 din municipiul Botoşani, şi este persoana pe care PNL a promovat-o la Casa Corpului Didactic în funcţia de director, fiind şi preşedinta Organizaţiei de femei a PNL. Printre cei nominalizaţi au fost şi consilierii dorohoieni Consievici Gelu (secţia 90), Iulian Azoicăi (secţia 93) promovat de PNL ca director la centrul pentru Protecţia Copilului şi Liliana Pădurariu (secţia 103) director la Şcoala nr.7.
„La Albeşti, secţia 152 a figurat pe liste consilierul local PNL Dan Hriţcu, la Gorbăneşti, Costache Iftimie de asemenea consilier local PNL care a făcut o treabă foarte interesantă. Pe procesul verbal al secţiei de votare în care el a activat, când şi-a pus semnătura a menţionat totodată în dreptul numelui: PNL delegat pentru UDMR. Chiar cu mânuţa lui. Apreciem foarte mult sinceritatea de care a dat dovadă”, ne-a informat senatorul liberal democrat, specificând că exemplele ar putea continua cu Viruţa Ghiviziu, soţia viceprimarului din Româneşti, Geanina Merticaru, soţia primarului din Ştiubeni şi alţii.
„Nu putem decât să sesizăm opinia publică. Am dori ca autorităţile să adopte nişte măsuri ca a doua oară să nu se mai întâmple aşa ceva”, a mai adăugat senatorul Mihai Ţâbuleac. Trecând peste spiritul de glumă, liberal democraţii încearcă să deschidă ochii liberalilor asupra inexistenţilor colegii UDMR la Botoşani. Se poate remarca, în opinia lui Ţâbuleac, trocul politic al celor două formaţiuni politice de la Guvernare. „PNL Botoşani a introdus la înţelegere cu UDMR un al doilea rând de reprezentanţi în secţiile de votare. În felul acesta au anihilat principiul egalităţii de şanse în ce priveşte competiţia electorală. S-a produs un dezechilibru în ce priveşte componenţa membrilor birourilor de secţii de votare. Au săvârşit o înşelătorie fiindcă au transmis nişte comunicări sub sigla UDRM, dar care priveau membri ai PNL” , a precizat senatorul Ţâbuleac. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


O inginerie financiară i-a adus lui Tonino un câştig fabulos (IV)
recursul îi consfinţeşte lui Tonino dreptul de proprietate câştigat prin inginerie financiară
Comentariul comentariilor (I)
(Ioan Rotundu)
Colectare selectivă a deşeurilor în localităţile rurale
Jandarmii au primit ordin să nu mai asigure paza la şcoli
E.ON ne creează cele mai mari probleme
cu tupeu, după ce-a omorât un om, a contestat la Judecătorie amenda primită
Spitalele în vizorul Gărzii de Mediu şi… atât
Cardul european de sănătate nu mai este la mare căutare
Vă ajută să vă modernizaţi afacerea
Anunţ important
„O minune într-un lan de soare”
Umorul şi caricatura la loc de frunte pentru tinerii botoşăneni
Fasniuc a devenit nevricos
Dacă-i bal, bal să fie, chiar dacă-i… liberal!
Doi democraţi râvnesc la funcţia vacantată de Drăguş
Câmpanu are coşmaruri din cauza afişelor PLD
Ziua Naţională a fost sărbătorită la Botoşani
Avocatul şi amanta
Horoscop
Coastă de porc umplută cu mere
Finalistii la “Dansez pentru tine”
Tragedie în familia consilierului judeţean Calistru
Râde hârb de oală spartă
Ioan Rotundu
Credinţă şi Onoare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog