Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Învăţământ
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Poşta redacţiei
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2676
De la 07 Ianuarie 2003
92366187
Liberalii sunt mai ticăloşi decât socialiştii

La liceul Flămânzi au pus director un „aghesmuit” iar adjunct o învăţătoare

  • Ioan Rotundu
  • 14 February 2021, 14:46
Dacă PSD-ul, prin Mihaela Huncă şi apoi cumătrul său Gabriel Hârtie, puşi în fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, au politizat învăţământul prin a numi directori oameni loiali partidului, cu preponderenţă profesori de d. fizică (preferinţa Mihaelei Huncă)acum a venit rândul liberalilor să procedeze la fel, numai că ei fac din răul făcut de socialişti în şi mai rău.
În ultima perioadă am prezentat mai multe cazuri când PNL-ul, prin Ada Macovei numită inspector general adj. la IŞJ, a numit la conducerea unor şcoli directori din rândul profesorilor, numai că alegerea a fost una politică şi nu bazată pe criteriul competenţei manageriale şi profesionale.
Recent, am descoperit că la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi a fost numit director Cătălin Agafiţei, profesor de matematică dar pasionat mai mult de sport. Profesorul este navetist din Prăjeni şi pare să-i placă mult geometria unghiurilor cu o deschidere de peste 30°… tărie, fiind mereu „aghesmuit”.
Iar ca totul să fie în stil liberal şi pe placul primarului Dan Oloeriu, un liberal condamnat pentru acte de violenţă (a desfigurat în bătaie o tânără pentru că nu s-a lăsat violată), director adj, a fost numită Marinela Guraliuc. O învăţătoare despre care se spune că de când face politică liberală a devenit „colţoasă”.
Marinela este soţia viceprimarului oraşului Flămânzi Ioan Guraliuc, omul de încredere al primarului Dan Oloeriu. Iar ca totul să fie în familie, la primărie a fost angajat şi băiatul lui Guraliuc care lucrase la firma de TV cablu a fostului primar Constantin Pitorac.
Mi s-a spus că băiatul ar fi fost angajat pe un post de IT dar că nu are pregătire profesională pentru un astfel de domeniu. Nici că i-ar fi trebuit de vreme ce tăticul său este viceprimar liberal iar în Primăria Oraş Flămânzi angajaţii actuali sunt neamurile primarului şi ale vicelui primar. Dacă te atingi de unul dintre ei ţipă toţi în cor mai ceva ca ceata piţigoilor.
Toate aceste numiri politice n-ar mai avea loc dacă corpul profesoral al acelor şcoli ar lua atitudine şi ar dezvălui public ce mişelii politice şi de către cine sunt puse la cale.
Din nefericire pentru copii noştri trimişi la şcoală să înveţe carte, nu învaţă pentru că n-au de la cine. Învaţă doar ca în viaţă să devină nişte laşi, nişte supuşi ai unor impostori analfabeţi funcţionali, aşa cum văd acum că procedează profesorii şi învăţătorii lor.
Cum poate o învăţătoare ca Marinela Guraliuc să analizeze activitatea profesorilor de la clasa de Mediu, ştiinţele Naturii sau cele Sociale? Răspunsul ar fi că poate, de vreme ce profesorii acestui liceu n-au luat nicio atitudine în acest sens.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 15 – 22.02.2021
Bruta pusă director de PNL se numeşte Cristian Delibaş
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Răspunsul lui Ion
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Ţipetele celor din Buhăceni n-ajung la urechea celor din Telekom
Aceste ţipete n-ajung nici la urechea botoşăneanului Cozminschi, preşedintele ANPC
Să facem cunoştinţă cu protectorul şi patronul afacerilor din Vama Stânca (III)
Ioan Rotundu
Acţiuni de contrabandă cu ţigări patronate de şeful Mariniuc (IV)
Ioan Rotundu
La Drislea, preotul Burdulea a intrat în conflict cu enoriaşii
Ioan Rotundu
SNPF - protectorul contrabandiştilor şi a celor din crima transfrontalieră (V)
Atitudinea civică a imului de afaceri suliţan Traian Popa
îi lasă rece pe cei de la Mediu şi IJJP Botoşani
În liceul din Flămânzi, dacă intri, te îmbeţi de la mirosul de alcool
Ioan Rotundu
Dosarul zilei: Cultura botoşăneană în impas
Din nou finul Ţurcanu îşi spală naşul de nămolul infestat al iazului Dracşani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă