Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Social
Horoscop
Remember
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1726
De la 07 Ianuarie 2003
123112125
pnl

Liberalii vor sta cu ochii pe Hy Speed Recovery

  • 29 July 2009, 23:00
Liderul interimar al Organizaţiei Municipale PNL Botoşani, Gheorghe Iavorenciuc este mulţumit că, după patru luni în care cetăţenii au fost opresaţi de regulamentul de blocare şi ridicare a maşinilor, în urma demersurilor făcute de reprezentanţii formaţiunii se văd şi efecte.
„Iată că am reuşit cât de cât să rezolvăm în mare problema blocării roţilor. Am făcut multe amendamente, am studiat, am creat scheme, am făcut multe drumuri la Primărie, intervenţii în mass media. Am ajuns ca cel mai bun lucru, nu se vor mai ridica maşinile blocate. Vor fi blocate 24 ore, iar cine nu plăteşte de abia atunci maşina va putea fi ridicată. Dar trăim într-un oraş civilizat şi cetăţenii trebuie să înţeleagă să respecte legea”, a declarat Iavorenciuc, specificând că ştie că vor mai apărea probleme, dar pentru a fi evitate eventualele nereguli, cetăţenii să se adreseze cu încredere.
„Fiecare cetăţean care vede vreo neregulă să ne sune. Am primit promisiuni că abuzurile vor fi plătite. S-au stabilit amenzi pentru cei care abuzează. Pentru cei care parchează în parcările cu plată şi nu au fisa aceea de 50 bani pot să îşi ia abonamente pe o zi, o săptămână, o lună, e un lucru foarte bun. Firma va fi controlată la sânge, de la A la Z. Vom face şi noi echipe de control să vedem cum îşi desfăşoară activitatea”, a mai adăugat liberalul botoşănean. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Astăzi va avea loc asaltul lui Ciubotaru şi Ciobanu asupra lui Liviu Conţac
Horoscop
Aleşii locali au votat noul regulament de circulaţie în Botoşani
Iavorenciuc acuză lipsa terenurilor de joacă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog