Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24520
De la 07 Ianuarie 2003
101652752
Loazele socialiste vor să câştige alegerile din nou cu minciuni

Să ne ferească Dumnezeu de „Siguranţa unui trai mai bun”

  • Ioan Rotundu
  • 30 August 2020, 21:04
După ce i-a bumbăcit pe români în 10 august 2018 în Piaţa Victoriei, după ce a hăcuit legile penale pentru a-şi apăra fraudatorii de bani publici şi primitorii de mită, după ce a modificat, cu ajutorul CCR, Constituţia României după cum le-a fost interesul, după ce au pus Avocatul Poporului o evreică protejată de cel mai periculos infractor în libertate al României, Călin Popescu Tăriceanu, după ce a blocat DNA-ul să mai deruleze anchete privind actele de corupţie comise de înalţii demnitari în stat, socialişti şi ei, acum candidaţii PSD ne promit „Siguranţa unui trai mai bun!”.
Având în vedere deja „traiul” pe care guvernele PSD ni l-au oferit, să ne ferească Dumnezeu de o aşa promisiune. O revenire la putere a socialiştilor va însemna un dezastru economico-social, va însemna blocarea din nou a investiţiilor şi renunţarea la atragerea de fonduri europene pentru că acestea nu pot fi furate. Senatorul şi totodată preşedintele PSD Botoşani, Doina Federovici vrea să fie votată preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani. Vreme de 4 ani aceasta, în loc să determine conducerea CJ compusă în totalitate din social-democraţi să-şi onoreze promisiunile electorale, ne-a minţit cu fel de fel de comunicate cum că prin grija PSD infrastructura rutieră a judeţului devine tot mai modernă de la o zi la alta, investiţiile fiind o prioritate a partidului..
Patru ani de zile sunt de când, prin comunicate mincinoase, preşedintele CJ Costică Macaleţi şi şeful său politic Doina Federovici, ne-au minţit că se lucrează la drumurile judeţene. Iată că suntem în prag de alegeri şi ei continuă să ne mintă. Recent s-a anunţat de către conducerea CJ că se lucrează la asfaltarea celor, 2,7 km de drum situat între Prăjeni şi localitatea ieşeană Plugari. Joi am fost în zonă să mă conving că se lucrează. Nici vorbă de lucrări. Filmuleţul realizat ne arată că drumul judeţean se află în aceeaşi stare ca acum 4 ani.
La începutul verii aceeaşi conducere a CJ ne-a anunţat că încep lucrările la segmentul de drum de la ieşirea din localitatea Dumeni şi cel dintre Roma şi Nicşeni. La Dumeni lucrările s-au împotmolit pentru că cei de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri n-au luat acceptul proprietarilor de teren riveran drumului pentru a se intra pe proprietatea lor. La Nicşeni lucrările s-au împotmolit în neputinţa şi incompetenţa specialiştilor din CJ de a rezolva problemele tehnice ce le ridică terenul şi asigurarea sursei de finanţare.
Gură aurită a avut Constantin Conţac în primăvara acestui an când, invitat la emisiunea Dosarul zilei, a spus apăsat că în acest an CJ nu va începe nicio lucrare de modernizare a drumurilor judeţene.

Nici măcar cei 3 km amărâţi dintre localităţile Corlăteni şi Dimăcheni n-au fost în stare să-i asfalteze. Lucrările la drumul judeţean Coţuşca – Ghireni, începute în anul 2019, în acest an n-au mai continuat. N-au continuat lucrările nici la drumul judeţean Vorona – Oneaga – Coşula.
Incapabili să modernizeze măcar ] km de drum judeţean în cei 4 ani de mandat, acum socialiştii ne promit că dacă vor fi votaţi pentru preşedinţia CJ, candidată fiind Doina Federovici, ne promit „Siguranţa unui trai mai bun!”.
Devenită o apropiată lui Liviu Dragnea pentru a întări expresia că politica este o veche profesie cu origini biblice, acum Doina Federovici vrea să preia conducerea CJ. Susţinută de o gaşcă de baroni locali cu manifestări specifice lumii interlope, cum este primarul de Săveni Relu Târzioru, Federovici, de ar ajunge la conducerea CJ ar împărţi bugetul instituţiei protejaţilor din partid iar pe noi va continua să ne intoxice cu comunicate mincinoase cum că se lucrează la modernizarea drumurilor judeţene aşa cum a făcut-o şi o face de 4 ani încoace.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 31.08 - 6.09.2030
Bancul săptămânii: Bulă, umbrela şi bordelul
Cel mai cumplit turnător la Securitate trăieşte boiereşte pe bani publici
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
PSD, cel mai mic scor din ultimele șapte luni. PNL conduce în intențiile de vot
Ce scor are Alianța USR-PLUS
Corneliu Popescu, politicianul obraznic şi bolnav după putere
Ioan Rotundu
Jaf în stilul haiducului Coroi asupra bugetului Primăriei Truşeşti
Ioan Rotundu
Gura păcătosului Lucian Trufin, tătic cu două mămici, adevăr grăieşte
Ioan Rotundu
Liberalul Şoptică ar putea fi făcut preşedintele CJ de către Pro România
Ioan Rotundu
Şicanele baronului PSD Târzioru la adresa candidatului PNL
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă