Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9965
De la 07 Ianuarie 2003
97336363

Luni, şomerii sunt chemaţi la un seminar de informare

  • 20 April 2012, 23:00
Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă organizează pe 23 aprilie, ora 11,00, în sediul său, seminarul cu tema „Ziua informării pentru şomeri şi angajatori - Eures”.
Potrivit reprezentanţilor Agenţiei, se urmăreşte prin această acţiune „încetăţenirea unei culturi a mobilităţii forţei de muncă în rândul potenţialilor parteneri sociali şi informarea grupurilor ţintă despre posibilităţile şi rezultatele reţelei EURES”.
Potrivit comunicatului prin AJOFM , scopul întâlnirii este acela de creştere a gradului de conştientizare a beneficiilor utilizării reţelei EURES România în rândul potenţialilor parteneri sociali, precum şi solicitanţilor de locuri de muncă, respectiv angajatorilor.
De asemenea, se urmăreşte informarea cât mai bună asupra mobilităţii forţei de muncă în cadrul Uniunii Europene, promovarea oportunităţilor şi facilităţilor oferite de reţeaua EURES în rândul potenţialilor parteneri sociali, precum şi solicitanţilor de locuri de muncă, respectiv angajatorilor.
Pentru că o ofertă generoasă de locuri de muncă vine din Polonia, în cadrul seminarului se va face şi o prezentare a condiţiilor de muncă şi viaţă din această ţară. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Responsabilitatea mea este să vă mai conduc o dată la victorie
Prefectul Roman este acuzat că protejează primarii penali
Macaleţi îl compară pe Flutur cu un animal rănit
PRM: Niţură are probleme cu perdeaua de la cabina de vot
Casă aprinsă de un jar căzut din sobă
Săptămână bogată în acţiuni pentru Casa Corpului Didactic
Atenţie la căpuşe!
Horoscop
Bancul zilei: Curiozitatea din cireş
Caricatura zilei
Botosani: Elevi cu care întreg judeţul se mândreşte
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă