Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
9044
De la 07 Ianuarie 2003
76500504

Lupaşcule, şi un mincinos profesionist s-ar fi ruşinat!!

  • Ioan Rotundu
  • 22 February 2019, 15:01
Deputatul PSD Costel Lupaşcu a transmis redacţiilor botoşănene un comunicat de presă prin care susţine că parlamentarii PNL Botoşani nu vor dezvoltarea judeţului, motiv pentru care au votat împotriva adoptării Legii bugetului pentru acest an. Minciuna este atât de evidentă încât şi un mincinos profesionist s-ar fi jenat s-o facă publică.
În realitate, Lupaşcu urmăreşte ca prin acest comunicat să distragă atenţia botoşănenilor de la faptul că parlamentarii PSD Botoşani au votat în Parlament împotriva majorării alocaţiilor pentru copii. Faptul că PNL a reuşit să amendeze legea, parlamentarii PSD în frunte cu Dragnea au căputat soluţii de blocare a amendamentului, inclusiv voiau reluarea votului. Nereuşind, au aplicat tactica de a adopta o ordonanţă de urgenţă şi a se lăuda că ei au majorat alocaţiile pentru copii, susţinând că liberalii, prin amendamentul lor, n-au introdus la majorarea alocaţiilor şi copiii cu dizabilităţi, de parcă în România copii sunt împărţiţi în sănătoşi, bolnavi, întregi fizic şi cu defecte ceea ce, în viziunea PSD, îi face inegali în faţa legii.
Susţine Lupaşcu că parlamentarii PNL nu vor să se reabiliteze drumul Tg. Frumos – Botoşani şi realizarea Autostrăzii Unirii, de aceea n-au votat legea bugetului. Ticăloşie marca PSD demnă de un nevolnic incapabil să înţeleagă că minciuna nu este o virtute ci un viciu care folosit în guvernare creează grave prejudicii în administrarea şi economia ţării.
Numai Lupaşcu, cu puţinătatea gândirii sale anchilozată în tiparele ideologiei PSD-ului şi ale celor inventate de Liviu Dragnea, putea emite un asemenea comunicat într-un moment în care întreaga ţară fierbe de mânia de a vedea cum gaşca de infractori condusă de Dragnea şi-a subordonat politic justiţia, când întreaga ţară fierbe că Guvernul Dăncilă a propus un buget nesustenabil, plin de minciuni, numit de preşedintele ţării „bugetul ruşinii naţionale”.
Despre ce blocaj în dezvoltarea judeţului vorbeşte Lupaşcu când partidul său l-a repus ministru la Transporturi pe Răzvan Cuc pe care l-au remaniate pentru că s-a dovedit a fi de o incompetenţă crasă? Unde sunt în buget banii pentru construcţia Autostrăzii Unirii aşa cum cere legea adoptată anul trecut la iniţiativa opoziţiei? Unde sunt în buget banii pentru modernizarea drumului Tg. Frumos – Botoşani? Nu sunt, deci ce-au blocat parlamentarii PNL?
Sunt 3 ani de când Lupaşcu este deputat PSD de Botoşani şi în tot acest interval de timp n-a făcut nimic pentru modernizarea acestui drum. La începutul acestui an, ministrul Transporturilor proaspăt înlocuit, a declarat că drumul naţional Botoşani – Stânca este unul secundar şi nu trebuie modernizat. Nici un parlamentar PSD n-a ieşit public să-i spună că este un drum de legătură între Moldova şi Republica Moldova pe zona de nord a ţării şi singurul pe raza judeţului Botoşani.
Ticăloşia lui Lupaşcu, alăturată colegilor săi de partid, a dus la condiţionarea majorării alocaţiilor pentru copii de promulgarea legii bugetului de către preşedinte, sperând că-l vor determina pe acesta ca, din raţiuni electorale, să promulge această lege devenită o ruşine naţională. Iată că preşedintele n-a cedat şantajului şi a contestat legea la CCR. Va ieşi la iveală întreg dezastrul economic în care guvernele PSD a adus România, dezastru pe care Lupaşcu încearcă să-l acopere cu comunicate mincinoase.
Până mai deunăzi Lupaşcu era un brancardier onest la Spitalul de Recuperare „Sf. Gheorghe” Botoşani. Atins de filoxera roşie s-a transformat într-un roboţel căruia Dragnea îi răsuceşte cheia şi-l programează să rostească mecanic un discurs implementat menit să transforme minciuna în adevăr. Iar roboţelul munceşte, nu gândeşte!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Partidul lui Ponta cere demisia preşedintelui Autorităţii Electorale, Daniel Barbu,
după ce acesta a participat la o reuniune ALDE: A încălcat principiul
Cioloș, despre Dragnea
E nevoie de mult tupeu să te duci la Timmermans și să vorbești despre valori comune, după ce ți-ai pus slugile să-l dea în judecată
Invidia directorului şcolar Vasiliu pe munca profesorului Manolache
Ioan Rotundu
Lupul paznic la oi:
solicităm retragerea propunerii lui Mircea Drăghici pentru postul de președinte al Autorității Electorale Permanente
Impostorul ticălos Tudorel Toader trebuie canonizat sfântul infractorilor
Ioan Rotundu
O ticăloşie menită să distrugă cariera unei învăţătoare
Ioan Rotundu
Baronul de Drăguşeni ştie să scoată câştig şi din apa chioară
Ioan Rotundu
Nici nu vă dați seama cât fierbe sistemul judiciar
Guvernul și Coaliția de guvernare vor ieși în genunchi
Ministru iranian: Există un risc mare de război cu Israelul
Ce drepturi și obligații avem în timpul unei percheziții domiciliare
sau a sediului social și ce avem de făcut?
Horoscopul săptămânii 18 – 24.02.2019
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii
Lumea lu' Rotundu: Fabrica dispărută
Lumea lu Rotunu: O treabă ţigănească
Lumea lu Rotunu: O treabă ţigănească
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 15.02.2019
Şoferul ministru Budăi conduce abil pe autostrada propagandei PSD
Ioan Rotundu
Inculpata Raluca Stâncescu şi maliţiozitatea judecătorului
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 22.02.2019
În lipsă de poliţişti la sate, hoţii fură şi violează în zori de zi. Cazul Lişna
Ioan Rotundu
Huiduit de Gomes, urecheat de Timmermans., Dragnea îşi vede de-ale sale
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă