Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
30745
De la 07 Ianuarie 2003
111206073

Luptă fără adversari pentru şefia teatrelor din municipiul Botoşani

  • 25 November 2010, 23:00
Potrivit calendarului stabilit de Primăria Botoşani, pe 25 noiembrie a fost termenul limită de depunere a proiectelor de management, în vederea stabilirii prin concurs a unui nou director la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani. Nota minimă care permite unui candidat să meargă mai departe este minim 7. Pe data de 10 decembrie va avea loc proba de interviu.
Actualul director al instituţiei, Traian Apetrei, nu are contracandidat şi a declarat deja că vrea să continue munca începută la Teatrul „Mihai Eminescu”, mai cu seamă acum când clădirea va fi supusă reabilitării cu fonduri destul de consistente. „Trebuie să prezentăm şi o variantă îndeosebi a bugetului şi pentru eventualitatea mutării teatrului într-un alt perimetru. Eu sunt pregătit şi cu aceste detalii. Am propus ca pe perioada lucrărilor, spectacolele să se joace la Casa Tineretului. Eu am mai spus-o şi când eram consilier local că încă vreo doi ani teatrul fără o intervenţie de fond devine inutilizabil. Instalaţiile electrice, de apă, de canalizare, structura de rezistenţă sunt grave”, a declarat Traian Apetrei. Nici candidatul la şefia Teatrului „Vasilache” nu are concurenţă. Florin Aioniţoaie este singura persoană care îşi doreşte această funcţie. După ce a dus un război la propriu cu ceilalţi contracandidaţi la şefia Şcolii Populare de Artă, actorul botoşănean s-a orientat către Teatrul pentru copii şi tineret.
După duelul pre şi post concurs pentru manager la şcoala populară, Florin Aioniţoaie a arătat că nu a ştiut să piardă, lansându-se în declaraţii de presă siropoase, scrisori deschise, pe alocuri cu conţinut ironic şi maliţios. Nu acelaşi lucru se poate spune despre concursul pentru postul de manager la Filarmonica Botoşani. Locul ocupat atâţia ani de către Mircea Dan este râvnit de două persoane: preşedintele Asociaţiei „Cheia Sol” şi omul din interiorul sistemului, membru al orchestrei, Mihai Sârbu.
„Mie mi-ar plăcea ca la Filarmonică să fie director Oana Puscaşu. Ar putea fi o schimbare, însă mă îndoiesc că are suficientă experienţă să îi ţină în frâu pe cei de la Filarmonică. Din punct de vedere profesional este o tânără extrem de pregatită, a terminat Conservatorul şi are şi studii de management” este de părere viceprimarul Florin Ghiorghiţă. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilkei: Sirena pompierului
Observator la alegerile din Republica Moldova
Daniel Moruzi nu a plecat acasă
Aproape 4000 de botoşăneni au depus cerere pentru ajutor de încălzire
Laptele praf de la UE poate fi ridicat de la Incubatorul de Afaceri
Udrea a fost somară să nu-şi bată joc de sinistraţii dorohoieni
Coplata în sistemul sanitar a devenit realitate
Botoşăneni care trăiesc din ajutoare de şomaj europene
Au pierdut subvenţia agricolă
Elena Udrea va semna Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al oraşului Flămânzi
Un evreu din Frumuşica, pionier al ziaristicii botoşănene
Aoleu, ce s-a ales din articolul despre conducta de gaz!!!
Adăpost de animale incendiat de un cablu electric defect
Şomerii care refuză de două ori un loc de muncă nu vor mai primi ajutor de şomaj
Vor pleca ungurii din Transilvania? Pagubă-n ciuperci
Cei care au trebuit să plătească într-o primă fază au platit
vor urma si alţii
Vehiculele blindate ale NATO vor traversa Rusia in drum spre Afganistan
Situaţia fondului de pensii este un dezastru
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă