Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3553
De la 07 Ianuarie 2003
123137293
pnl

Madam Huncă continuă să facă legea în şcoli dar şi în IŞJ

  • Ioan Rotundu
  • 10 January 2021, 20:15
Nu s-au stins bine ecourile alegerilor locale şi de la Suliţa primesc noi sesizări privind abuzurile care se comit în unitatea şcolară. Am crezut că odată cu trimiterea acasă a primarului Liberal Costinel Ciubotariu lucrurile vor intra pe făgaşul normalităţii şi al legalităţii, mai ales la primăriile unde s-au ales primari noi.
. Se pare că nu şi la Suliţa, de vreme ce noul primar PMP George Popescu acceptă ca în unitatea teritorială pe care o administrează să se comită noi abuzuri şi ilegalităţi.
Redau mai jos, integral, ultima sesizare primită pe maill-ul redacţiei şi semnat㠄un grup de cadre didactice”.

@O ştire nouă iar de la marea şi frumoasa comună Suliţa ,adică rămasă în aceeaşi stare, deşi avem primar nou ,vice nou ,dar nu ne aşteptam ca, sincer sa spun, să nu facă nimic acest Popescu George.,Cred că a avut dreptate Mircea Dănuta într-o discuţie veche cu tatăl actualului primar,mă refer la Cornel Popescu, care s-a văzut şi la Botoşani ce rezultate a avut
Mai nou la Suliţa, la şcoală ,unde copii s au rărit drastic, cred că vreo 250 în toată comuna ,apare un post de bibliotecar cu normă întreagă, un post de chiulău, că de citit nu se mai citeşte aşa mult. Până acum de biblioteca şcolii se ocupa un învăţător sau un profesor ori bibliotecarul comunei care şi aşa a rămas fără cititori. Actuala directoare Colac Livia a acceptat deja un individ pe post de bibliotecar cu norma întreagă despre care se spune că a fost impus de madam Huncă.
Aşadar, Adrian Mocanu, noul bibliotecar al Şcolii Suliţa, este de fapt un trimis al Mihaelei Huncă să fie plătit din bani publici. În ce calitate această Huncă continuă să conducă şcolile din judeţ nu ne explică nimeni, nici măcar cei de la ĂNL Botoşani care susţin că sunt la guvernare. Iar primarul George Popescu a acceptat mişmăşeala madamei Huncă fără a schiţa vreun gest de opunere la un astfel de aranjament politic.
Adrian Mocanu, profesor de sport, adică din gaşca madamei Huncă, suferă de probleme psihice, aţi mai scris despre el. Cum nu l-a mai primit nicio şcoală. Iată că Huncă i-a găsit un post călduţ şi bine plătit din bani publici.
Să mai adăugăm faptul că directoarea şcolii, Livia Colac, este rudă cu acest Mocanu, fratele ei fiind căsătorit cu sora lui Mocanu, acum divorţaţi.
Iar ca totul să fie beton, acum şcoala şi primăria pun la cale un concurs ca acest Mocanu să intre definitiv în sistem ca să fie sigur de postul primit de la Huncă.
De la nivel de Inspectorat Botoşani toată lumea tace pentru că actualul inspector general Gabriel Hârtie este cumătrul madamei Mihaela Huncă. Vedeţi cum se leagă toate?!
Eu cred că facultăţile de sport s-a făcut şi cursuri de manageri sau poate de slugoi, că prea sunt profesorii de sport promovaţi pe la IŞJ Botoşani, trei recent promovaţi inspectori pe câte ceva.
Cerem ca de la nivel de IŞJ să se facă o anchetă despre cum s-a înfiinţat acest post, cât de necesar era, şi dacă nu cumva trebuie făcută o plângere penală madamei Huncă pentru trafic de influenţă. Aştept ca PNL Botoşani să ne demonstreze că este şi el la guvernare sau pe ei îi guvernează Huncă!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 11 – 17.01.2021
Comunicat de presă - Primăria Mihai Eminescu
Bancul săptămânii: Replica inspirată a românulu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaischi
Serviciile secrete americane au 180 de zile pentru a dezvălui ce știu despre OZN-uri
Doctorul personal al Papei Francisc a murit din cauza complicațiilor provocate de Covid-19
Arhiepiscopul Argeşului spune că se va vaccina dup㠄cei din prima şi a doua urgenţă”
NASA a descoperit o bulă uriașă creată de om care protejează Pământul de radiații
Baronul PSD de Drăguşeni continuă să sfideze legea
Ioan Rotundu
Dosarul zilei . Dispute pe seama descoperirii unui mormânt
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog