Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Mondene
Publicitate
Pamflet
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9199
De la 07 Ianuarie 2003
93961213

Magda Pălimariu, vacanţă all’italiano la început de vară

  • 1 July 2009, 23:00
La început de vară, când soarele este încă blând, vedeta Pro Tv Magda Pălimariu şi-a făcut bagajele şi a bifat deja o vacanţă. Destinaţia: Italia cea caldă, cu etern parfum de vacanţă. Itinerariul: Milano Maritima, Cervia, Ravenna, Rimini, San Marino. ”E o vacanţă la care visez de foarte mult timp şi pe care am tot amânat-o de câteva luni bune. Aşa că bucuria de mă vedea cu bagajele făcute, hoinărind pe străduţele pavate cu piatră sau stând la taclale în faţa unei farfurii aburinde cu spaghete a fost cu atât mai mare”, mărturiseşte prezentatoarea rubricii ”Vremea” de la Pro Tv.
Magda a împăcat în această vacanţă atât pasiunea pentru călătorii, cât şi dorul de mare care o poartă în fiecare an pe plaje însorite. ”Am stat în Milano Maritima, o staţiune cochetă de pe coasta de est a Iatliei, la marea Adriatică. Am avut noroc de vreme prietenoasă, aşa că mi-am permis să lenevesc la soare aproape în fiecare zi.” Şi pentru că zona este ideală pentru un turist avid, Magda nu putea să rateze vizitele în oraşele din apropiere. ”Am închiriat o maşină şi câteva zile la rând am făcut câte o mică excursie.” Primul pe listă a fost oraşul Ravenna, cu care vedeta Pro Tv a făcut cunoştinţă prin intermediul unor români. ”În restaurantul în care ne-am oprit la prânz am cunoscut un cuplu de români, care trăia de ceva ani acolo. Amândoi au fost extrem de prietenoşi şi s-au oferit să ne arate oraşul. Aşa că am pornit într-un fel de ”expediţie” pe cele mai înguste străduţe, pieţe gălăgioase în care vânzători ambulanţi de suveniruri se luptau să ne câştige atenţia, fascinante ateliere meşteşugăreşti şi artizanale, ”locande” la care eram îmbiaţi din stradă cu tot felul de bunătăţi. Din păcate am ratat câteva obiective importante, printre care şi mormântul lui Dante, dar am sentimentul că voi recupera”, povesteşte încântată Magda.
Vacanţa s-a scurs apoi între vizite în Cervia, Rimini şi San Marino, preferatul vedetei Pro Tv. ”Cel mai mult mi-a plăcut San Marino, această mică enclavă în centrul Italiei. M-a impresionat citadela din vârful cel mai înalt al muntelui, dar şi parfumul vechi al străzilor şi clădirilor medievale. Oraşul se mândreşte cu un muzeu al armelor vechi, al maşinilor de epocă, al figurilor de ceară, al armelor contemporane, al lucrurilor curioase şi al torturii. Iar de la un grup de localnici, foarte prietenoşi şi dornici să îţi împărtăşească din tainele istoriei lor, am aflat că spectaculos în San Marino este Ziua Republicii: cu această ocazie, în fiecare an, prin septembrie, se organizează concursul de tir cu arbaleta, ale cărui reguli au rămas neschimbate de 500 de ani. Un motiv în plus să revin acolo”, îşi aminteşte Magda. Vedeta Pro Tv a mai mărturisit că deşi această excursie s-a încheiat, vacanţa încă bate la uşă, pentru că la sfârşitul verii Magda se pregăteşte să plece în Grecia. (Carmen Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Criză de comisari la Garda de Mediu Botoşani
noul şef îi fereşte de ispite pe angajaţii din subordine
Au şi botoşănenii „Săgeata albastră”!
Contestaţiile strică socotelile autorităţilor şi ale firmei Tehnic Asist
Românul şi concertele
Marginalii la un amplu program de manifestări culturale "Ştefan Luchian"
Capra cu trei iezi
Ministerul Educaţiei preconizează noi modificări în sistemul de examinare
Directorii de spitale au zilele numărate
Beleaua cu tichetele de sănătate pică tot pe cei care muncesc
cel puţin aşa a decis ministerul Sănătăţiinoul bir este cu 50% mai mare decât cel actual şi se adaugă la cel vechi
Încercările de copiat la Bac n-au leac deocamdată
Filarmoniştii botoşăneni ar cânta şi la ţară, dar nu au scaune
Accidentat de către un atelaj hipo scăpat de sub control
D-le Pogea, dar pentru boii care plătesc la zi datoriile la stat, ce daţi ?
Comuniştii au început deja fraudarea alegerilor din iulie
utilizând televiziunile Moldova1,N4 si NIT
S-a plătit trădarea intereselor româneşti?
Bani maghiari pentru PNL şi PSD în anul 2007
Părintele Băsescu exorcizează demonii civici
A fost realizată cea mai completă hartă a Pământului
Antrenament politic
Pe cine îl doare în pix pentru Memorialul Ipoteşti ?
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI JOI 2 iulie
Joaca lui Blaga si Videanu cu micutul Boc
Spectacol: „ Apus de Soare “
de BARBU ŞTEFĂNESCU DELAVRANCEA
Casierii comune E.ON în judeţul Botoşani pentru plata facturilor de gaze şi electricitate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă