Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
3448
De la 07 Ianuarie 2003
74861995

Magda s-a plimbat la Acropole şi şi-a sărbătorit ziua de naştere în Portugalia

  • 2 September 2008, 23:00
Pentru Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro Tv, vacanţa de vară a început în Grecia şi s-a încheiat tocmai în Portugalia. Vedeta Pro Tv a petrecut câteva zile pline de soare pe tărâmuri elene, după care, însoţită de un grup de prieteni, a plecat în Portugalia unde şi-a sărbătorit şi ziua de naştere.
“Portugalia a fost un cadou pe care mi l-am dorit de mult timp”, spune Magda. ”Am fost în Albufeira, în sudul ţării, un loc foarte exotic şi probabil cel mai vizitat de turişti din toată lumea. Mi-au plăcut foarte mult clădirile cochete, mâncărurile delicioase, dar cel mai mult m-a uimit ospitalitatea localnicilor. Nu mă aşteptam să găsesc oameni atât de deschişi, prietenoşi şi dornici să te ajute”, povesteşte ea. Renumită pentru plajele sale, staţiunea Algarve s-a dovedit a fi un adevărat paradis. Magda mărturiseşte că a fost fascinată de nisipul auriu extrem de fin, dar şi de celebrele lagune şi peşteri din regiune. “Această zonă a Portugaliei este foarte cunoscută pentru laguna Ria Formosa, o rezervaţie naturală în care trăiesc sute de specii de păsări. Noi am mers foarte mult pe jos şi tot aşa am descoperit de-a lungul coastei şi peşterile şi grotele de pe plajă, loc de atracţie pentru toţi turiştii.” O împătimită a preparatelor culinare pe bază de peşte, Magda Pălimariu spune că în Albufeira a găsit cele mai delicioase specialităţi: “Am mâncat doar preparate din peşte şi fructe de mare, şi am încercat şi mâncărurile tradiţionale: cataplana – un fel de mâncare din peşte, care se fierbe într-un mod special, de unde şi numele – dar şi caldeirada – un soi de tocăniţă din peşte.”
Şi pentru că tocmai în timpul vacanţei în Portugalia s-a întâmplat să fie şi ziua de naştere a Magdei, vedeta Pro Tv a fost sărbătorită cum se cuvine de prietenii care au însoţit-o acolo: “Prietenii au avut grijă să îmi facă mici surpize pe tot parcursul zilei, iar seara am ieşit la un restaurant unde mă aştepta un tort imens”, spune bucuroasă Magda.
Vedeta Pro Tv povesteşte că această vacanţă vine la scurt timp după zilele pe care le-a petrecut împreună cu sora sa în Grecia, unde a vizitat Mikonos, Atena, Halkidiki, dar şi Salonic. “În Grecia mergem aproape în fiecare vară”, mărturiseşte Magda, “iar anul acesta am bifat mai multe destinaţii. Cel mai mult mi-au plăcut morile de vânt şi căsuţele albe împrăştiate de-a lungul străduţelor înguste din Mikonos, dar, bineînţeles, şi Acropolele din Atena”, a încheiat vedeta Pro Tv. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ela Prodan s-a căsătorit c-un oficial
68 de ani de la Dictat. Mărturii despre masacrele de la Ip şi Trăznea
Nou atac al Rusiei împotriva intereselor româneşti în Basarabia
Va lovi Occidentul elita rusă în cel mai sensibil loc?
Comunitatea românească din Ucraina trage încă un semnal de alarmă
Ziua Porţilor Deschise
Prinşi la furat din autoturisme
Nebunie la Ministerul Sănătăţii
Vaccinul Silgrad care se va administra elevelor de clasa IV, poate duce la…DECES
ElectroFish ajunge în Justiţie !
Doi poliţişti acuzaţi de practici mafiote: au torturat până la moarte un nemţean
Program Tele'M Botoşani miercuri, 3 septembrie
Riscă 15 ani închisoare pentru două căruţe de lucernă
Încearcă să obţină fondurile necesare reabilitării Casei de cultură
Un general gras şi împuţit
Horoscop
Este tânără, 20 de ani, vrea să muncească
Oprişanu zice că vom plăti la tomograf, dar extrem de puţin
Medicii de familie, din nou la control
S-au obişnuit cu amenzile, nu le pasă!
Vor putea urma clasa a IX-a în şcolile de arte şi meserii
Vor să-şi mute casele din Botoşani
Şocul... Stolo
Un drept la replică… nepublicabil
Drumul spre “Serbările pădurii”, un drum al ruşinii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă