Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4219
De la 07 Ianuarie 2003
122218753

Manifestările huliganice ale familiei Voiniciuc

  • Ioan Rotundu
  • 17 April 2020, 23:17
Vineri, în jurul orelor 11.60, am ieşit din bloc pentru a duce la ghena de gunoi nişte obiecte pe care le-am considerat inutile să le mai ţin prin apartament. Vecin cu ghena se află o casă în spatele căreia îşi are cuşca un câine de curte de talie mare. Mergând cel puţin odată pe săptămână pentru a duce gunoiul menajer la ghenă, câinele mă lătra. Am decis să mi-l fac prieten şi am început să-i aduce câte ceva de mâncare. I-am dat numele de Ip şi cu timpul mi-a lăsat să-l mângâi prin ochiul de sârmă al gardului despărţitor.
Vineri i-am dus capul de la miel. Îl mângâiam cum îl obişnuisem când a început să latre nervos. În spatele meu se oprise un tânăr şi o tânără. Credem că au drum prin zonă dar ei s-au oprit li m-au întrebat dacă-i cunosc. M-am uitat la ei şi le-am spus că nu. – mi-a spus el pe un ton specific huliganilor de cartier. După care el a început să mă ameninţe că-mi face capătul şi chiar se pregătea să mă lovească dar l-a oprit soţia sa. Pentru că vocea îmi este cunoscută de la televizor, la blocul vecin ghenei au început să se deschidă geamurile. O locatară îngrijea stratul cu flori. Văzând intenţia huliganului de a mă lovi, locatarii au început să strige la el.
Cu tupeu de huligan înrăi ta început să-i ameninţe şi pe locatari iar nevastă-sa striga cu este profesoară. Numai că modul său de a se exprima aducea mai curând cu al unei analfabete funcţionale. I-am rugat pe locatari să nu mai discute cu ei pentru că sunt din Călăraşi şi fac parte dintr-o familie lipsită de educaţie.
M-am interesat imediat cine este cel care s-a recomandat Cristi Voiniciuc (foto). Aşa am descoperit că este fiul pădurarului Gheorghe Voiniciuc, cel care a tăiat şi continuă să facă tăieri ilegale din pădurea statului, cel care a tăiat 12 plopi de pe ternul public din zona localităţii Călăraşi, un pădurar cu manifestări violente şi de care sătenii din Călăraşi preferă să-l evite. Cristi, cu manifestările lui de huligan, nu lucrează nicăieri ci o face pe fermierul în raza comunei Călăraşi.
Despre soţia sa Daniela Lorena Voiniciuc (foto) am scris că este profesoară suplinitoare la Şcoala Gimnazială Călăraşi şi a ajuns pe acest post graţie soacrei sale, adică mama lui Cristi, Carmen Voiniciuc, care este directoare de şcoală pusă de Mihaela Huncă, lider al PSD şi fost inspector genera al IŞJ Botoşani. Directoarea Carmen Voiniciuc, fostă muncitoare textilistă prin Botoşani, s-a rostuit cu o diplomă de profesor de sport. Şi ea are manifestări violente în limbaj. Cu aşa părinţi, nu-i de mirare că educaţia lui Cristi costă în manifestări huliganice.
Soţia, profesoară de lb. română, suplinitoare, face parte din categoria acelor pedagogi care nenorocesc generaţiile de elevi, nefiind în măsură să aibă pregătirea profesională care să le permită să transmită elevilor cunoştinţele la nivel inteligibil şi uşor de asimilat. Cu mama soacră directoare, Daniela Lorena se comportă în şcoală ca vechilul pe moşia boierului. Atitudine de PSD, indiscutabil!
Deocamdată le urez celor doi soţi bun venit în „Iadul lui Rotundu” şi le promit că după Paşti le voi acorda atenţia cuvenită. Dacă în Călăraşi au strecurat teama în rândul sătenilor şi fac ce vor muşchii lor, dacă pe primarul comunei Elena Vrajotis îl desconsideră şi se comportă faţă de el tot printr-o atitudine de huliganică, dacă până acum şi-au cumpărat de la autorităţile statului cu bani dreptul de a face ei legea în comuna Călăraşi, vor afla în curând ce conotaţie are dictonul latin „Dura lex, sed lex”. În tot acest timp voi încerca să aflu ce-cu căutat soţii Voiniciuc în carterul înde locuiesc întrucât mătuşa lor, Angelica Scripcaru, locuieşte pe str. Griviţa şi nu pe Împăratul Traian, zona spre gară. Cineva, care a surprins scena, mi-a spus că am fost urmărit din faţa blocului. Dacă este aşa, atunci retrag cuvântul huligan pentru a-l înlocuit cu cel de interlop.
Iar dacă vreun poliţist este interesat, îi poate întreba ce-au căutau vineri, 17 aprilie a.c., în Botoşani, fără mască şi mănuşi, ei locuind în Călăraşi.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Ce-a vrut vulpea şi ce-a înţeles iepueraşul
Lumea lu’ Rotundu va transmite slujba de Înviere de la Schitul Balş
atrenul săptămânii
De la Botosani la Verona TuriştiiI
Lumea lu Rotundu Slujba de Înviere la Schitul Balş
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Horoscopul săptămânii 20 – 26.04.2020
Concurență popească la Copălău
Festivalul "Floare Albastră" a fost anulat
De la Veneţia anului trecut la coronavirusul acestui an
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog