Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21048
De la 07 Ianuarie 2003
122906697

Manipulare din lipsa de proiecte!”

  • 5 March 2012, 23:00
Răspunzând la întrebările ziariştilor botoşăneni, senatorul Daniel Humelnicu a descalificat complet sondajul de opinie lansat de PSD prin care Ovidiu Portariuc ar fi cotat cu 42% din opţiunile botoşănenilor.
“Nu am ce sa comentez la aceasta pocnitoare. Sa fim serioşi, in primul rând, cea mai ordinara manipulare a opiniei publice se face prin sondajele de opinie. Asta o ştie toata lumea! Aţi văzut ca PDL Botoşani refuza sa mai dea publicitatii orice fel de date din sondajele de opinie, tocmai din respect pentru inteligenta alegatorilor noştri. Aşa am putea si noi sa spunem ca Portariuc are, de fapt, 6% si notorietate si cota de încredere si am fi mai aproape de adevăr. Si acest tanar candidat o ştie foarte bine…” a declarat senatorul botoşănean.
Referitor la modul in care PSD a început campania electorala in municipiu, senatorul Daniel Humelnicu s-a arătat foarte dezamăgit de performantele strategice ale opoziţiei.
“Care batalie electorala? Mi-e teama ca PSD, dar si PNL, se vor deda la cele mai josnice moduri de a face campanie. Se vor victimiza, isi vor da foc la propriile bannere, vor spune ca au peste 100% voturi la alegeri… Vor spune orice, numai sa smulgă un vot, doua de la botoşăneni. PSD nu are nici un proiect politic. Nimic cu care sa spună ca vor face viata botoşănenilor mai buna sau oraşul mai frumos.” a mai spus Daniel Humelnicu, senator PDL.
Nici candidatul PSD, Ovidiu Portariuc nu a scăpat comentariilor lui Daniel Humelnicu: “Tanarul Portariuc probabil ca se visează parlamentar si vrea sa isi facă o mica campanie la alegerile locale. PSD are o mare lipsa de oameni de calitate de a ajuns sa scoată tineri din discoteca si sa ii facă politicieni. Portariuc a sărit etape serioase din întregul parcurs de maturizare politica. A ajuns consilier local pe uşa din spate si s-a făcut de ras de fiecare data când a deschis gura. Poate are viitor in politica, dar cu siguranţa mai are de crescut. Tupeul si banii lui tata nu sunt de ajuns!”
Senator av. Humelnicu A. Daniel

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Nevasta enciclopedică
Prins la volanul unui Chrysler, deşi avea permisul suspendat
Paşaport fals cumpărat cu 1000 de euro
Greva USL continuă. Excepţia va fi dezbaterea Tratatului de guvernanta fiscală
Sprijinul pentru un candidat la prezidenţiale va fi decis într-un congres PSD
Boala din născare,
Leac la nătărăi n-are
Ioan Rotundu
Speranţe spulberate
Ioan Rotundu
Lupte interne în partidului lui Dan Diaconescu la Botoşani
Granitul chinezesc şi bulevardul blestemat
Botoşani: Un cimitir privat le strică socotelile celor de la PPDD
Conrec sau Tehnic Asist vor obloji răniule străzilor
Înscrierea în clasa pregătitoare a pornit cu stângul
Botoşani: Comasarea spitalelor s-a făcut fără disponibilizări
Maim multă operativitate în tratarea hepatitei C şi B
Chiahia a redevenit medic epidemiolog
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog