Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1401
De la 07 Ianuarie 2003
112823247

Manoleasa: Năbădăiosul Boroleanu eliminat din viaţa publică

  • 22 June 2016, 23:00
Marţi, la Manoleasa, a avut loc şedinţa de constituire a consiliului local. Cum era de aşteptat, primarul social-democrat care l-a trimis acasă pe primarul liberal Mircea Mihai, având majoritate în rândul consilierilor, l-a impus viceprimar pe Ionel Vatamaniuc (foto), fost primar PSD până în anul n2008.
Este prematur de afirmat dacă noua conducere a comunei va contribui la dezvoltarea economică şi socială a acesteia având în vedere că în toastă perioada cât Manoleasa a fost condusă de primari PSD viaţa comunităţii n-a suferit schimbări semnificative.
Fostul primar PSD Nechita s-a ocupat de băuturile alcoolice iar Vatamaniuc mai mult era considerat un amorez decât un gospodar. Dealtfel, notabil din mandatele lui Vatamaniuc române şcoala din Flondora construită cu Banii Băncii Mondiale dar cu spatele la strada principală aşa că WC-ul a fost amplasat chiar sub gardul de la stradă şi în hotar cu poarta de intrare în curtea bisericii. Mai este de notat faptul că prin contracte ilegale i-a dăruit pur şi simplu căminul cultural liberalului Alexandru Boroleanu, un cunoscut evazionist fiscal local, care a folosit spaţiul drept bar, discotecă şi magazin alimentar.
După ani de judecată, primarul Mircea Mihai a reuşit să recupereze căminul şi să-l reabiliteze dar acest interes manifestat n-a fost apreciat de localnici aşa că nu l-au mai votat primar.
În ce-l priveşte pe evazionistul fiscal Alexandru Boroleanu, consilier local timp de mai multe mandate, de această dată sătenii nu l-au mai votat, eliminându-l din viaţa publică a comunei. (M.A.M.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Gorghiu: Daca PSD are o alianta cu UNPR, lor li se face statuie.
Daca PNL are dialog cu orice partid parlamentar, e o drama nationala
Camera Deputatilor a adoptat legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara
Sunt excluse complet domeniile: justitie, cultura si administratia patrimoniului
Notarii publici, scosi din categoria functionarilor publici
pentru decizii organizatorice si administrative in cadrul biroului notarial
Blândeşti: Fostul primar Ciobanu n-a prins nici măcar funcţia de viceprimar
Debandadă şi haos în comuna Vorona
Vladimir Putin: Rusia trebuie sa se intareasca in fata actiunilor agresive ale NATO
in apropierea granitelor noastre
Ministerul Finantelor se reorganizeaza pentru a pregati preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene
Horoscopul zilei de 23.06.2016
Bancul zilei: Maria către Ion
Botoşani: Începutul există, ce va mai urma?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă