Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23738
De la 07 Ianuarie 2003
122909387
Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară:

Sub nicio formă nu se pune problema transformării în partid

  • 14 May 2013, 23:00
"Miscarea Populara este fundatie si nici macar nu am luat in discutie transformarea in partid", a declarat pentru HotNews.ro presedintele fundatiei, Marian Preda. "Sub nicio forma nu se pune problema transformarii in partid. Este un zvon care nu are nicio legatura cu Miscarea Populara", a sustinut acesta, referitor la informatia potrivit careia Fundatia Miscarea Populara s-ar transforma in partid pe 25 martie.
Pe de alta parte, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru fondator al Fundatiei, scrie pe pagina sa de Facebook: "Inteleg ca sursele 'bine informate' care anunta transformarea Fundatiei Miscarea Populara in partid sunt din PDL". Realitatea.net scrie ca "Fundatia Miscarea Populara a apropiatilor presedintelui Basescu isi planuieste transformarea in partid. Potrivit unor surse parlamentare, anuntul va fi facut pe data de 25 mai". "Elena Udrea are un plan secret: nemultumitii din PDL sunt chemati de fostul ministru sa faca opozitie reala guvernarii USL, dar intr-un alt partid. Tocmai de aceea, Elena Udrea si-a convocat astazi colegii parlamentari de Neamt la o intalnire la grupul PDL", noteaza Realitatea.net.
Contactat de HotNews.ro, Marian Preda, presedintele Fundatiei "Miscarea Populara", a declarat urmatoarele: "Nici nu se pune problema [ca Miscarea Populara sa se transforme in partid - n.red.], fundatia 'Miscarea Populara' este fundatie. Nici macar nu am luat in discutie transformarea in partid. Noi am infiintat cateva filiale, zilele urmatoare vom infiinta alte 4 filiale, iar saptamana viitoare avem in plan lansarea altor 3 sau 4 filiale in tara. Sub nicio forma nu se pune problema transformarii in partid. Este un zvon care nu are nicio legatura cu Miscarea Populara".
Si consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, unul dintre membrii fondatori ai Miscarii Populare, a scris astazi, 14 mai, pe pagina sa de Facebook: "Fundatia Miscarea Populara ramane fundatie inca o suta de ani de acum inainte. E sigur ca va avea viata mai lunga decat Realitatea TV". Intr-o alta postare, acesta vine cu precizarea: "Inteleg ca sursele 'bine informate' care anunta transformarea Fundatiei Miscarea Populara in partid sunt din PDL. Sursele mele imi spun ca PDL va pierde suficient de multi parlamentari si primari in urmatoarea perioada cat sa se transforme in fundatie".
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Când Alinuţa devine nevastă
80.000 de copii cresc fără părinţii plecaţi la muncă, în străinătate
Basarabia, a 9-a regiune a României?
OLAF din România exagerează uneori cu controalele
În ce constă ţeapa cu autostrăzile lui Şova: o explicaţie în 12 paşi
Reducerea cvorumului la referendumuri la 30%, aprobată de Comisia juridică din Senat
Sub nicio formă nu se pune problema transformării în partid
BOR şi ospăţul cu fondurile europene
Ioan Rotundu
Botoşani: Cum a ajuns Marian Florea şef peste Staţiunea Popăuţi
Ioan Rotundu
Guvernanţi, furaţi liniştit, opoziţia veghează!
Ioan Rotundu
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog