Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
In vino veritas
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22815
De la 07 Ianuarie 2003
122908464

Marinescu nu are nici o pretenţie financiară în urma divorţului

  • 29 July 2007, 23:00
Maria Marinescu vorbeste pentru prima data despre divortul de Ion Ion Tiriac in numarul din luna august al revistei “The One” care apare luni de piata. “Nu am nici o pretentie financiara in urma acestui divort”, declara frumoasa Maria pentru a spulbera zvonurile aparute in presa pe acest subiect.
Interviul acordat in exclusivitate revistei The ONE dezvaluie o femeie puternica, fara regrete, care vorbeste cu sinceritate despre toate deciziile din viata ei: “Nu, nu regret nimic. In general imi asum deciziile pe care le iau. Nu cred ca are cineva dreptul sa ne judece faptele. A fost un lucru pe care amandoi am simtit nevoia sa-l facem la momentul respectiv si l-am facut. Oricum, noi suportam consecintele si nu cred ca e problema altcuiva decat a noastra”, a sustinut Maria. Maria Marinescu povesteste cu sinceritate despre decizia ei de a se casatori si despre scenariile penibile pe care presa le-a inventat in legatura cu relatia ei cu fiul celui mai bogat roman: “Toate scenariile care s-au vehiculat in presa sunt foarte departe de adevar. Lucrurile stau mult mai simplu si mai pur decat vor ei sa creada.”, declara Maria pentru The ONE.
Nu ii place sa vorbeasca despre bani, pentru ca banul “face ca un lucru care a fost frumos sa para murdar”, considera Maria, fire optimista care incearca sa treaca peste momentele de criza atunci cand ele apar sau sa le ignore.
Parintii au avut un rol important in conturarea personalitatii vedetei. A preluat de la ei incapatanarea, ambitia si dorinta de a lupta in orice situatie. Si de la unchi a “furat” ceva: pasiunea pentru desen, mai ales ca este nepoata de pictor.
Profesional, Maria a primit propunerea regizorului Dragos Galgotiu de a crea costumele pentru piesa de teatru “Visul unei nopti de vara” si isi duce mai departe cu daruire profesia de designer. Maria este o persoana conectata la tot ceea ce este nou: “Eu cred ca lucrul care iti deschide cel mai mult orizonturile si mintea este sa vezi lumea. Apoi cred ca ma ajuta si faptul ca stau foarte mult la New York, faptul ca sunt in preajma oamenilor care “stiu”.”
Nu are nevoie de multe lucruri pentru a fi fericita, dar cu siguranta unul ii este indispensabil “nu as putea sa traiesc fara iubire”, declara ea. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program TELE’M Botoşani, luni, 30 iulie
Cum i-au umilit ruşii pe americani
Clientul nostru, stăpânul nostru
Proiect de licenţă
Poveste cu vaca, boul şi măgarul
Ghicitoare
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Anunţ-concurs
Caută fată "să ştie ce vrea de la viaţa din Botoşani sau Iaşi"
Horoscop
Test de inteligenţă
Înjurături delicate
Perle politice
Dezastrul produs de General Fluid nu stârneşte nici o indignare
Românul şi canicula cu un altfel de accent
A decedat părintele spirritual al României
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog