Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
14348
De la 07 Ianuarie 2003
76727727

Masaj pentru sănătatea afacerii

  • 25 July 2006, 23:00
Astazi, toate companiile isi propun sa gadile clientul. O franciza te invata cum sa faci acest lucru In scop terapeutic si profitabil. Compania CHR Consulting va propune Revital Saenciuc, o franciza Intr-un domeniu putin explorat din punctul de vedere al afacerilor. Aceasta porneste de la o tehnica orientala straveche si utilizeaza o alternativa fundamentata pe terapii neconventionale si produse naturiste: reflexoterapia si masajul. Specialistii centrelor de sanatate Revital Saenciuc sustin ca, prin masarea punctelor reflexe din talpa, se poate obtine echilibrarea sistemului nervos, cardiovascular, endocrin sau limfatic si a organelor interne. Rezulta un tratament cu efect optim pentru Imbunatatirea starii generale de sanatate.
Costuri în funcţie de mărimea oraşului Francizorul le ofera potentialilor francizati posibilitatea deprinderii tehnicii masajului si reflexoterapiei Intr-un timp scurt si exersarea acesteia In cabinetul propriu Revital Saenciuc, care va putea oferi servicii complexe de sanatate - de la tehnici de masaj si reflexoterapie pana la metode de Infrumusetare (bai de alge si namol) In diferite locatii nationale. Din punct de vedere financiar, sistemul de franciza Revital Saenciuc implica o investitie totala initiala ce variaza In raport cu marimea demografica a locatiei alese - costurile sunt cuprinse Intre 30.000 (pentru orasele cu o populatie pana la 20.000 de locuitori) si 55.000 de euro (pentru cele cu o populatie mai mare de 150.000 de locuitori). Diferentele In raport cu marimea demografica a locatiei alese se mentin la toate categoriile de costuri implicate de operarea afacerii In sistem de franciza. Astfel, taxa de intrare In reteaua de franciza este cuprinsa Intre 5.000 si 20.000 de euro. Tot In categoria costurilor de start-up relevante se includ taxa de training (de la 5.000 la 15.000 de euro), taxa de certificare - 5.000 de euro (taxa fixa) si taxa de asistenta, In valoare de 5.000 de euro (taxa fixa). In ceea ce priveste cheltuielile periodice ale francizei Revital Saenciuc, francizatul va achita o taxa de contributie la bugetul de publicitate si marketing, care este cuprinsa Intre 2.000 si 4.000 de lei, reprezentand contravalorea campaniilor de publicitate nationala oferite de francizor. Contractul prevede si redevente de la 1.500 la 3.000 de lei, In functie de locatia aleasa.Francizorul recomanda ca unitatea Revital Saenciuc sa aiba o suprafata de aproximativ 80 metri patrati, de preferat In orase cu peste 20.000 de locuitori.
Francizorul oferă echipamentele
Pe langa serviciile complementare de sanatate si Infrumusetare, cabinetele Revital Saenciuc pun la dispozitia clientilor sai produse naturiste, dar si publicatii (revista, almanah, carti de reflexoterapie) marca Revital. De asemenea, francizorul Ii ofera francizatului echipamentele initiale necesare demararii afacerii: paturi pentru masaj, scaune terapeutice, dulap pentru prezentare de produse, urmand ca francizatul sa mai achizitioneze pe parcurs casa de marcat si aparatura tehnica. Abonamentele oferite clientilor Revital Saenciuc sunt de 10/12/ 20/25 sedinte, pentru cele de 15-20 sedinte oferindu-se bonus un masaj capilar sau un produs marca Revital. Conceptul Revital Saenciuc a fost implementat Incepand cu anul 2000 In Bucuresti, unde, In prezent, exista trei locatii. Acestora li se adauga alte cabinete Revital Saenciuc deschise In orasele Bacau, Brasov, Braila, Botosani, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Timisoara si Arad, numarul total ajungand la 24 de cabinete. (Bank News)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Grebla buclucaşă
Comentariu la comentarii (CXX)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Portocalia Condrei pare să fi trecut pe roşu
Ioan Rotundu
Cetăţean român împuşcat de poliţia belgiană
Şi-a incendiat propria gospodărie
Sanatoriul de la Guranda între a fi şi a nu mai fi
Recomandări pentru zilele caniculare
Ameninţată de soţ cu moartea
Punct final la concursul de titularizare
Clase de liceu ramase incomplete
Te refinanţezi şi câştigi
UDMR vrea autonomie
Administraţia Prezidenţială- interese române în Serbia
Românii din Ungaria nu mai vor "praf in ochi"
Nicolae Văcăroiu cere demisia Monicăi Macovei
Declasificarea anunţată de Băsescu este un dar interesant
"Băsescu nu se pricepe la nimic, doar la sforării"
Englezii visează la sex, vacanţă şi mâncare în timpul şedinţelor
Rablele de la marginea drumului vor fi ridicate în zece zile
Pătlăgele tocate
Octogenarul violator
Două bunicuţe s-au ars în timp ce făceau pălincă
A leşinat în timpul flagrantului
Adunătura generalului Ciuştea ridiculizată copios
Tinerii talentaţi sunt invitaţi la concursul naţional de creaţie
Primăria cedează drepturile de organizator la Festivalul Berii
Primarul Flutur a câştigat războiul cu Armata
100 de case sociale construite de investitori străini
Primarul Romaniuc face lobby la Guvern
Maxi-taxi mai scump, dar cu taxatori tot mai prost crescuţi
Focul nu iartă, mai ales pe caniculă
Ofertă de afaceri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă