Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20460
De la 07 Ianuarie 2003
122880527
Material primit la redacţie însoţit de documente

Scurtă continuare pentru

  • 28 February 2023, 13:02
In urma articolelor publicate de Dvs in cotidianul pe care il detineti, ne alaturam si noi primului grup de cadre didactice si nedidactice din invatamantul botosanean si va aducem la cunostinta urmatoarele aspecte din activitatea “legala” a doamnei “profesor”, “jurist”, vanzatoare de paine si de centrale termice Carmen Truscanu.
Multitudinea de proiecte cu finantare europeana in care doar dumneaei are acces, face ca numarul de ore aditionale normei de baza sa depaseasca cu mult limita celor 24 de ore. Nu cunoastem nici un caz in care un om, indiferent cat de dedicat ar fi job-ului pe care il practica, sa lucreze mai mult de 24 de ore pe zi, neintrerupt, fara odihna. Merita de mentionat acest aspect catre Cartea Recordurilor!!!
La o simpla vizualizare a www.isjbotosani.ro, la capitolul proiecte putem constata ca eminenta jurista este deja admisa cu alte 2 ore/zi pe o perioada de 9 luni si cu o suma deloc de neglijat in proiectul “E2N2”.
Un alt proiect , tot cu finantare europeana, proiecte obladuite la nivel de ISJ Botosani de “nasa” Ada Alexandrina Macovei, este PENERAS, unde celebra doamna jurist este angajata . SI AICI! Putem observa ca a facut pe ghidul, anul trecut in luna mai, intr-un alt proiect, de data aceasta transfrontalier “Impreuna pentru integrare educationala mai buna a copiilor cu cerinte educationale speciale” implementat de ISJ Botosani si DITS Balti, Republica Moldova si coordonat de aceeasi Ada Alexandrina Macovei.
Pentru a masca probabil numarul de ore trecute de limita prevazuta in codul muncii, doamna Truscanu a obtinut, cu acordul consiliului de adminsitratie al ISJ Botosani, zile de concediu de odihna de la norma de baza, pentru a se putea ponta in proiectele care au ca salarizare procent din aceasta norma si zi in care efectueaza orele in scoli.
Interesante sunt de urmarit toate raportarile si corectitudinea acestora ale doamnei Truscanu si poate ne explica cum de in anii 2021 si 2022 a avut pana la o medie de 58 de zile de concediu de odihna (ANUAL!).
Va multumim inca o data oentru ancheta pe care ati declansat-o si nu dam crezare afirmatiilor doamnei care sustine ca “Fituica mosului ala senil nu o citeste nici dracu!” (Mii de scuze, dar e citat)

P.S. – Tupeul analfabeţilor funcţionali ajunşi în funcţii înalte cu pe baza diplomelor cumpărate îmi este cunoscut. Îmi este cunoscut şi limbajul licenţios care le dă de gol precara educaţie. Sunt curios dacă şi în faţa procurorului DNA se va comporta tot aşa cum se comportă cu colegii de muncă, adică tupeist. La Psihologia judiciară în facultate am avut un bun profesor care mi-a explicat cum tupeiştii, prin comportamentul lor, caută să-şi acopere lipsa de educaţie şi pregătire profesională.
Sunt la vârsta când, pe lângă inteligenţă şi raţiune, am dobândit şi înţelepciune, trăsături individuale pe care această Truşcanu nu le la dobândi niciodată.
O invit, dacă are capacitatea de înţelegere, să citească controlul zilnic de accesare a acestei „fiţuici”, accesări care sunt de numărul zecilor de mii. Această „fiţuică” este cea mai longevivă publicaţie din perioada postdecembristă şi la ea au colaborat profesori botoşăneni prestigioşi, scriitori de top şi celebrul filozof şi teolog Cristian Bădiliţă, cunoscut în întreaga lume ca o mare personalitate.
Respect vânzătorii de pâine pentru că mulţi dintre ei au o educaţie şi studii net superioare acestei Truşcanu care, prin parcursul ei profesional, le-a făcut breasla de râs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 20 – 26.02.2023
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Inspiraţie preventivă
Urmează dezvăluiri care, dacă se vor adeveri, sunt şocante
Ioan Rotundu
Ce se întâmplă când şoferul se ridică peste volan ca să fie ministru
Ioan Rotundu
Ce susţin ştiutorii, ce spune directorul Melniciuc
Ioan Rotundu
De ce n-au avut apă la robinet cei din satul Ichimeni
Ioan Rotundu
Român din diaspora, campion la concursurile de drift,
poartă mereu steagul României pe mașina sa
Mă rog Marelui Arhitect să i se împlinească dorinţa!
Ioan Rotundu
Botoșanii de ieri și de azi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog