Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4693
De la 07 Ianuarie 2003
122890342

Matracuca din Piaţa Dorohoi

  • 25 August 2013, 23:00
Matracuca din Piaţa Dorohoi Săptămâna trecută, miercuri, 21 august, filmam în Piaţa de legume şi fructe a municipiului Dorohoi partea a doua la reportajul privind afacerile personale ale primarului de Vorniceni Toader Leampăr. ,br> În timp ce dialogam cu primarul despre cum ,merge vânzarea legumelor recoltate din propria sa grădină de legume aflată la o margine a municipiului Dorohoi am fost întrerupt din activitate de către o femeie care ţipa la noi să oprim filmarea şi să-i prezentăm autorizaţia de filmare eliberată de primar. Femeia a venit spre mine şi voia să oprim camera de filmat, încercând să-mi ia din mână microfonul.
Am întrebat-o cine este, ce funcţie are, dacă reprezintă Primăria Dorohoi sau Administraţia pieţei. I-am mai spus că filmez pe aflându-mă pe un spaţiu public şi că nu am nevoie de nicio aprobare de la nici un primar, fie el şi Dorin Alexandrescu, primarul PSD de Dorohoi.
Brusc femeia n-a mai dorit să vorbească, a îngăimat o ameninţare şi a luat-o la fugă din piaţă. Eu după ea, încercând să aflu cine este şi în ce calitate îmi cerea autorizaţie de filmare.

Am sunat o sursă de-a noastră din Dorohoi şi aşa am aflat că matracuca, proastă ca nopţile fără lună, este protejata primarului Dorin Alexandrescu. Viorica Sauciuc, că acesta-i numele său, a fost angajată de primar în funcţia de contabil al Pieţei şi este omul său de încredere în acest punct fierbinte din oraş.
Dacă matracuca este doar un amărât de contabil, de ce nu şi-a văzut de hârţoagele sale din biro0u şi s-a proţăpit ca o baragladină în mijlocul pieţei? Concluzia noastră a fost că matracuca a ieşit la colectat „cotizaţiile” de la cei care vindeau la mese. De la năi nu s-a ales cu nici un sfanţ, ci doar cu filmuleţul de faţă.
Mi s-a mai spus că în municipiul Doroho0i nimic nu mişcă fără ştiinţa primarului Alexandrescu dar n-am dat crezare unor astfel de spuse. Miercuri m-am convins că stăpânul oraşului este primarul Dorin Alexandrescu, un baron PSD aflat de acum la al doilea său mandat.
Dacă presa din Dorohoi, mă refer la cea online că tipărită nu mai există de mulţi ani, se află în slujba primarului, îl informez respectuos pe primarul baron că eu mă aflu în slujba comunităţii judeţului Botoşani şi nu am obiceiul de a cânta în struna nimănui, fie chiar şi a unui primar baron de PSD.
În ce priveşte matracuca din Piaţa Dorohoi, îi recomand d să-şi vadă de contabilitatea sa. Oamenii mai uită, mai iartă dar presa arhivează informaţiile şi le scoate de la naftalină când îţi este lumea mai dragă.
După cum se prezintă lucrurile prin oraşul Dorohoi, se pare că pe aici terenul este virgin pentru televiziune. Las’ că-l voi dezvirgina eu la Lumea lu’ Rotundu!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lumea lu' Rotundu: Muzeul "Flutur" Chişcău - Bihor
Horoscop
Dinamica economiei - Afacerile personale ale primarului de Vorniceni
Mafia din Primăria Ştefăneşti
cine-l ţine în braţe pe secretarul Neagu?
Dialog deschis - Primarul Portariuc părăseşte emisiunea
Portariuc nu la cravata mea violet s-a ars
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Secretul bătrâneţii
Un gest lipsit de înţelepciune
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog