Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
866
De la 07 Ianuarie 2003
114813132

Mediu: Interlopul Rotaru s-a spovedit de păcate, înainte de Paşte

  • 26 April 2013, 23:00
Cunoscut în media botoşăneană drept pupila prefectului Costică Macaleţ, social-democratul Răzvan Rotaru a ajuns în PSD Botoşani un personaj important. Dealtfel, dacă eşti certat cu legile statului, ai statut de interlop şi mai ales dacă ai curajul să declari public cum ai mituit persoane importante, aşa cum a făcut Răzvan Rotaru, musai trebuie să baţi la uşa PSD, unde vei fi primit cu braţele deschise, aşa cum sunt primiţi toţi infractorii condamnaţi, în curs de judecată sau de anchetă.
Despre Răzvan Rotaru s-a spus că a cutreierat Europa, având preocupări de tip mafiot. Întors în ţară, a fost implicat în mai multe acte de corupţie. Cu nonşalanţă a recunoscut pe postul Tele’M Botoşani cum l-a mituit el pe un funcţionar important din Finanţele botoşănene pentru a obţine un imobil al Vămii Stânca pentru un italian, alt personaj dubios apărut pe meleagurile botoşănene. „Meritele” sale în cariera vieţii de interlop l-au recomandat pentru funcţia de şef la Garda de Mediu, în anul 2008.
Acum a fost din nou pus şef la Garda de Mediu, funcţie de pe care aplică cu multă asiduitate politica PSD în judeţ. Deviza lui este că un primar care nu-i PSD, este un duşman al partidului şi trebuie tratat ca atare.
Printre victimele sale s-a numărat şi primarul PDL de Lunca, Marcel Marcu. Un control al comisarilor de la Garda de Mediu, mai spre primăvară, când afară începuse a se dezgheţa, i-au găsit nişte gunoaie pe malul Sitnei, depozitate de localnici. N-avea cum primarul să le îndepărteze, câtă vreme afară era totul îngheţat.
La ordinul şefului, comisarii l-au amendat cu 5000 de lei, fără a-i da un termen de intrare în legalitate, cum a făcut cu primarul USL de la Santa Mare. Primarul, ştiindu-se în opoziţie, a tăcut şi-a plătit.
Totul era de de acum domeniul trecutului. Numai că ieri, Răzvan Rotaru a simţit nevoia să braveze prin presa locală cât de preocupat este el de mediul ambiant şi a anunţat că l-a amendat pe primarul din Lunca. De ce-o fi făcut anunţul abia acuma? Poate din nevoia de a se spovedi de păcatele comise în vederea Paştilor! (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Banzul zilei: Băsescu la vrăjitoare
Gastronomie: Aripioare cu zaft
Cum a reuşit o fabrică de conserve din Galaţi să pornească un scandal alimentar mondial acum 160 de ani
Credincioşi în beznă
Trădătorii
Prognoza meteo pentru perioada mai - iulie 2013
Unul dintre bărbaţii deportaţi din Arabia Saudita pe motiv sunt "prea atrăgători"
Liviu Dragnea anunţă începutul dictaturii PSD
ca legea de înfiinţare a regiunilor ar putea fi adoptată prin angajarea răspunderii Guvernului PDL: Asumarea răspunderii pe regionalizare, inadmisibilă
Tupeul învăţătoarei greviste de la Senat
Victor Mihalachi nu mai vrea să aibă afaceri cu Spitalul judeţean
Poirtariuc s-a răfuit cu PNL, după care a anunţat plecarea în Germania
Botoşani: Conferinţa judeţeană PNL, o demonstraţie de forţă politică
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă