Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18304
De la 07 Ianuarie 2003
122903953

Metoda ,, Accidentul”, o nouă victimă la Dorohoi

  • 28 May 2014, 23:00
Marţi, în jurul orei 10.00, Poliţia municipiului Dorohoi a fost sesizată de către o femeie de 63 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune, fiind prejudiciată cu suma de 409 lei.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 27.05.2014, partea vătămată a fost apelată pe telefonul mobil de către un bărbat care s-a recomandat ca fiind „Pătraşcu Daniel”, reprezentat al Ambasadei României în Anglia şi care i-a solicitat relaţii cu privire la membrii familiei sale (nume şi loc de muncă).
După ce a obţinut aceste date de la partea vătămată, bărbatul i-a transmis că fiul său a fost implicat în producerea unui accident rutier în Londra şi este reţinut de poliţia londoneză. Totodată, bărbatul i-a solicitat părţii vătămate să achiziţioneze trei cartele de telefonie mobilă reîncărcabile, în valoare de 25 euro şi să-i comunice codurile aferente.
După ce partea vătămată a urmat instrucţiunile primite, bărbatul i-a solicitat să-i comunice şi numărul telefonului fix de la domiciliu, cerându-i totodată să se deplaseze urgent acasă, pentru că urma să fie contactată de un avocat. La domiciliu, femeia a fost apelată pe telefonul fix de un bărbat care s-a recomandat ca fiind „Dumitru Andrei” ( presupus avocat din oficiu al fiului). La rândul său, acesta i-a solicitat părţii vătămate să depună prin serviciul de transfer bancar Western Union, pe numele unei femei din municipiul Bucureşti, suma de 4.900 lei, reprezentând cauţiunea pentru eliberarea fiului său.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Doina Federovici: Legea Voluntariatului, adoptată de Parlament
Asociatia Pro Democratia - simulare de alegeri
Programul manifestărilor de Ziua Eroilor
Botoşani: Profesori din cinci țări au luat pulsul învățământului botoșănean
Anuntt "Vasilache"
Anunț Urban Serv
Bancul zilei: Broscuţa surfă
Horoscopul zilei
Elvetia prelungeste restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari
Prognoza meteo pentru joi si vineri
Narcisa Iorga (CNA): Antena 3 a impins un om sa se sinucida!
Horea Uioreanu a fost adus de anchetatori de acasa la sediul CJ
Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume - Forbes
Primarul Gheorghe Stefan
Noua strategie energetica a UE:
PNL si PDL vor fuziona si vor avea un candidat unic la presedintie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog