Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21126
De la 07 Ianuarie 2003
87494906

Microbuz căptuşit cu ţigarete moldoveneşti

  • 25 March 2014, 23:00
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 8.800 de ţigarete, ascunse în portierele din spate ale unui microbuz.
În data de 24 martie a.c., în jurul orei 15.45, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Andrei G., cetăţean moldovean în vârstă de 31 de ani, posesor al unui permis de mic, conducând un microbuz marca Ford, înmatriculat în R. Moldova. Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra microbuzului.
În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit ascunsă şi nedeclarată în portierele din spate ale microbuzului cantitatea de 8.800 ţigarete marca Winston, cu timbru de acciză Republica Moldova.
Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare de 1.980 lei, şoferul autoturismului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar permisul de mic trafic eliberat pe numele lui Andrei G. a fost anulat. (IJPF)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Remediu ardelenesc
Reţeta zilei: Pulpp de miel la cuptor
Sute de copii au cerut, ieri, adulților să nu mai otrăvească planeta
Trei pentru ,un ,, rol” la Teatrul ,,Mihai Eminescu”
Noul subprefect, Gelu Țigănucă, a depus jurământul
15 tone de furaje distruse din joacă
Forţa civică Boptoşani: Comunicat de presă
Botoşani: Demiterea lui Airimiţoaie a stârnit nemulțumirea liberalilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă