Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Umor
Mondene
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
22863
De la 07 Ianuarie 2003
76736242
Miercuri, 1 iulie, după miezul nopţii,

Pro Tv difuzează controversatul documentar

  • Adevărul despre viaţa secretă a lui Michael Jackson
  • 30 June 2009, 23:00
Michael Jackson este, fără îndoială, numele cel mai rostit în aceste zile nu doar de romani, ci de o planetă întreagă, care vibrează poate mai intens ca niciodată la melodiile celui mai mare artist pop din toate timpurile, supranumit şi “Regele Pop”. Miercuri, 1 iulie, după miezul nopţii, de la 00:15, şi în reluare joi, de la ora 10:00, Pro Tv difuzează unul dintre cele mai controversate interviuri realizate în timpul vieţii artistului – Adevărul despre viaţa secretă a lui Michael Jackson (The Michael Jackson Interview: The Footage You Were Never Meant to See).
După difuzarea acestui documentar, în care regele muzicii pop dezvăluia în premieră amănunte delicate din viaţa sa personală, Martin Bashir, autorul materialului, a devenit una dintre cele mai detestate persoane din lume. Acesta a obţinut ceea ce unii nici nu ar fi îndrăznit să viseze: opt luni în preajma legendei pop, care ar fi avut şansa de a arăta prin intermediul acestui material lumii întregi adevărul gol-goluţ despre el. Interviul a fost mai mult decît neobişnuit şi a fost singurul moment în care Jackson a vorbit atît de deschis despre viaţa sa personală sau despre copilăria sa traumatizantă.
Rezultatul interviului a fost însă devastator pentru imaginea starului. Nefireasca atracţie pentru copii, nenumăratele operaţii estetice, posibilităţile financiare faraonice conturează un portret dacă nu straniu, cel puţin dubios al faimosului artist. Mărturiile cele mai şocante pe care Michael le-a făcut lui Martin Bashir sunt legate de faptul că artistul obişnuia să cheme la celebra sa fermă, Neverland, copii cu probleme financiare şi mai mult decît atît, îi lăsă să stea în patul său. Gavin Arvizo, unul dintre copii, care suferea de cancer, a declarat că susţinerea morală pe care cîntăreţul i-a oferit-o în acele momente l-a ajutat să-şi învingă boala.
De asemenea, Michael recunoştea, tot în cadrul aceluiaşi material, că tatăl său, Joe, urmărea repetiţiile fiului său avînd o curea în mînă şi admite frica neţărmuită pe care acesta i-o provoca, iar acest lucru l-a determinat să nu ridice niciodată mîna asupra copiilor săi. Nici adolescenţa lui Michael Jackson nu a fost una lipsită de suferinţă, pentru că tatăl său îi jignea întruna nasul, iar acneea îi făcea zilele şi mai amare.
După ce a fost difuzat de ABC, Michael Jackson a fost scandalizat de material şi a considerat că i-a fost creată o imagine defavorabilă, iar principalele instrumente au fost stilul tendenţios al lui Bashir, unghiurile subiective de filmare şi, nu în ultimul rînd, montajul manipulator. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Interesul Moscovei este să-l sprijine pe Voronin
Rusia îşi face jocurile în R Moldova, pe când alţii ezită
Andra, Delia, Catalin Josan si Jean de la Craiova spun “Serviti, va rog!”
Cui îi tremură mâna?
PROGRAM TELE'M MIERCURI 1 iulie
Racordarea oraşului Flămânzi la conducta de gaze, prioritară anul viitor
Fermierii în că mai aşteaptă banii, deşi a trecut jumătate de an
Omida păroasă a ieşit la atac
Apetroaie vrea bani pentru modernizarea UPU
Memorialul Ipoteşti luat serios în vizor de către autorităţi
Vor să stârpească dihonia dintre instituţiile de cultură
Post de consilier preşedinţial păstrat în familie
Şefii sindicatelor botoşănene se plâng de controalele fără efect
Probă de foc pentru pompierii botoşăneni
Parlamentarii au hotărât să dijmuiască prin amenzi câştigurile celor din străinătate
amenzile vizează soarta copiilor rămaşi în ţară
Poliţiştii din Botoşani sunt cu ochii pe infractori şi în week-end
Autorităţile vor să concesioneze nucii de pe marginea şanţului
Americanul şi primul preşedinte negru
Sinistraţii din Rădăuţi Prut au apă cu ţârâita
Cum interpretează Conţac anumite decizii politice şi administrative
Reforma din învăţământ – o treabă românească
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă