Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5091
De la 07 Ianuarie 2003
114834723

Mihaela Huncă vrea să se lepede de Satana mitei

  • Mita primită mită de la Suceveanu este scoasă la vânzare
  • 15 September 2016, 23:00
Despre faptul că Mihaela Huncă, actual inspector general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani prin voia şi graţia divină a PSD-ului ar fi primit mită o vilă de la omul de afaceri Petrică Suceveanu ca să-i treacă odrasla Bacul s-a scris în mai multe rânduri în Jurnalul, informaţie niciodată dezminţită de Huncă.
La vremea când a primit mită vila, Huncă era profesoară de matematică la Liceul cu Program Sportiv Botoşani iar sţul său era şi mai este încă director. De atunci au trecut ani dar nicio instituţie a statului abilitată n-a avut curiozitatea să cerceteze această dare de mită care nu-i de ici, de acolo.
De la Liceul Sportiv Huncă a promovat la IŞJ şi s-a ocupat de implementarea proiectelor cu finanţare europeană. Se pare că n-a rezistat tentaţiei şi i s-au lipit de mână nişte euroi. Nu se cunosc prea multe detalii despre ce s-a întâmplat în interiorul IŞJ dar a transpirat informaţia că Mihaela Huncă ar fi cercetată pentru fraudare de fonduri europene.
Imediat ce a apărut această informaţie în spaţiul public, Huncă a divorţat de soţ, surse din interiorul IŞJ susţinând că divorţul ar fi avut drept scop ca soţii Huncă să-şi pună averea la adăpost de o eventuală sechestrare de către organele penale. Se pare că situaţia devine topt mai periculoasă pentru soţii Huncă aşa că pe portalul de anunţuri OLX a apărut un anunţ cum că se vinde o vilă de lux într-un cartier de case din Botoşani. Iniţial anunţul nu spunea mare lucru dar fiind însoţit de o fotografie am recunoscut imediat a cui este vila şi cine o vinde.
Iată şi anunţul:
Botosani, judet Botosani Adaugat La 11:19, 9 septembrie 2016, Numar anunt: 92196776
Vând casă în orașul Botoșani (P+1+M), zonă foarte bună, centrală, în cartier de case. Relații la telefon 754861110 sau 745058008
. Curiozitatea ne-a făcut să aflăm cine răspunde la numerele de telefon indicate aşa că am mai descoperit o afacere vrednică de familia Huncă. În primul rând că familia Huncă ar mai avea două case gata finalizate în perimetrul localităţii Cătămărăşti Deal. Probabil fiecare soţ şi-a asigurat propria locuinţă.
La telefon răspunde un personaj despre care am aflat că este informatician la Liceul Sportiv şi care este de încredere pentru familia Huncă. Băiatul este fiul Rozaliei Gherasă, o pensionară menţinută în activitate la IŞJ şi care se ocupă de trenurile murdare ale Mihaelei Huncă. Sursa noastră a folosit termenul de „mişmaşuri”. Şi ca finalul să fie demn de Mihaela Huncă şi moralitatea ei profesională. Rozalia Gherasă aflată la vârsta de pensionare este menţinută în activitate fără aprobarea Consiliului de Administraţie al IŞJ, adică ilegal. Se pare că Mihaelei Huncă ursitoarele i-au prevăzut un sfârşit pe măsura începutului carierei sale profesionale, de mamă şi de educator: infracţional.
)M.A.M.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Acuzațiile grave pe care Vântu i le aduce lui Călin Popescu Tăriceanu
“Apa înseamnă viaț㔠sau lacrimile din ochii populației afectate de secetă, în Botoșani!
Comunicat de presă Penitenciarul Botoşani
Cele 4 mari proteste sindicale in desfasurare cu care se confrunta Guvernul Ciolos
Ameninţare fără precedent din partea lui Putin: ”Vă dăm Republica Moldova înapoi!”
Resturi umane a mii de prizonieri, inclusiv romani, gasite intr-o groapa comuna din Rusia
Horoscopul zilei de 16.09.2016
Bancul zilei: Destăinuiri sentimentale
Curteşti: Scandal iscat pe seama găinăriei firmei S.C. FEREMAM Orăşeni Deal
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă