Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
21868
De la 07 Ianuarie 2003
74829737

Mihai Bâlbă, bossul pus de PSD să facă legea în OCPI Botoşani (II)

  • alte două concursuri cu dedicaţie pentru doi protejaţi
  • 6 July 2018, 23:00
Dacă ieri am arătat cum directorul Mihai Bâlbă a orchestrat concursul pentru funcţia de şef Birou Juridic ca să fie ocupat de protejata sa Irina Frunzeti, pentru care a modificat aria studiilor, ea având pregătire economică şi nu juridică, astăzi că prezint alte două concursuri regizate perfect de bossul PSD carte ţine în mână destinele Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani.
Prin anunţurile înregistrate la OCPI Botoşani sub nr. 4551 şi 4552 la data de 30 mai 2018 s-a organizat concurs în perioada 22-26.06.2018 pentru ocuparea postului de consilier gr. II şi de consilier gr. I.
Postul de consilier gr. II a fost juruit de directorul Mihai Bâlbă lui Marin Filimon dar a apărut concurent şi Gheorghe Sofian, fost viceprimar la comuna Vf. Câmpului în mandatul 2012 – 2016, făcând echipă cu primarul liberal Aurel Ungureanu. Se pare că Sofian neavând carnet de PSD a căzut la examen. Sursa care m-a informat susţine că de la bun început Bâlbă l-ar fi dorit pe Marin Filimon pentru că omul îi va fi de folos la Biroul cadastral al nevestei sale
Poate aşa se explică că nu s-a precizat în anunţ ce studii de specialitate trebuie să posede concurentul iar vechimea a fost redusă la doar 6 luni, de asemeni fără a se specifica specialitatea.
Cu o aşa încrengătură de interese, Marin Filimon este acum consilier gr. II în cadrul OCPI Botoşani. Nu cunosc cât a fost darul pe masa angajatorului, dar sper să aflu dintr-o sursă de la Parchet sau Poliţie, pentru că Bâlbă se află în centrul unor anchete penale asupra cărora voi reveni la vremea cuvenită.
Acum să trecem la concursul pentru postul de consilier gr. I, concurs care este şi mai interesant ca primul. Postul este unul bine plătit, motiv pentru care la ocuparea lui trebuia să concureze o persoană cu studii vechime în specialitatea cadastru. A rezolvat problema directorul Bâlbă în stilul deja cunoscut. În primul rând că în anunţ nu s-a prevăzut studii de specialitate, aşa că la concurs ar fi putut participa şi un economist cu specializare în marketing.
Chiar aşa s-a întâmplat. Cornelia Codreanu este soţia inginerului şef Ştefan Codreanu, ambii originari di judeţul Vaslui şi cumetri cu familia Bâlbă. Amândoi au lucrat la Biroul cadastral privat al familiei Bâlbă. Imediat ce Bâlbă a ajuns director la OCPI, l-a adus pe Codreanu pe postul de inginer şef. Ulterior i-a angajat şi soţia şi apoi fiica, asigurând reîntregirea familiei cumetrilor pe nişte posturi călduţe şi bine plătite din bani publici. Nu degeaba, veţi afla de ce!
Cert este că fără a avea studii de specialitate în domeniul cadastral, cu studii de marketing de parcă ar avea de vândut castraveţi cornişon şi este nevoie de un studiu al pieţei, Cornelia Codreanu este acum consilier gr, I cu o leafă lunară de invidiat şi fără vechime în specialitate, funcţionari vechi din OCPI care ar fi meritat postul fiind umiliţi pentru că nu sunt trebuitori Birului cadastral al nevestei directorului.
Dar afacerile prospere, de invidiat pentru toţi cei care mai au afaceri în domeniul cadastral, ale lui Mihai Bâlbă în interiorul OCPI Botoşani cu răsfrângere directă spre câştigul nevestei sale, abia le inventariez, că-s multe, urmând a le face public. (Va urma)
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Pe cine salvează Comisia Iordache? Lista posibililor beneficiari ai redefinirii abuzului în serviciu
ANUNŢ AJFP Botosani
Deputatul Budăi şi pomul lăudat al PSD rămas fără fructe
Opan Rotundu
Vladimir Putin a numit un regiment din armata rus㠔Transilvania”
Horoscopul săptămânii 2 - 8 iulie 2018
Bancul săptămânii: Îndoiala Mariei
Catrenul săptămânii
Comuna Hăneşti, un colţ de rai unde Centenarul Unirii a fost bine cimentuit
Ioan Rotundu
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Hăneşti
Comuna Hăneşti, un colţ de rai unde Centenarul Unirii a fost bine cimentuit (II)
Ioan Rotundu
Răul României de azi: o mafie camuflată în partid
Mitul de invincibilitate al lui Bâlbă începe a se dărâma
Cât de
și care sunt șansele să se realizeze. Ce vrea Tăriceanu în schimbul suspendării
Mihai Bâlbă, bossul pus de PSD să facă legea în OCPI Botoşani
Ioan Rotundu
Noile îndeletniciri ale inculpatei Raluca Stâncescu, fost prim-procuror
Ioan Rotundu
Cum se îmbogăţeşte bossul Bâlbă cu ajutorul angajaţilor OCPI (III
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Haăneşti II
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă