Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14440
De la 07 Ianuarie 2003
122874507

Mihai-Razvan Ungureanu a unificat orarele în administraţia centrală

  • pentru ca timpul să fie folosit cât mai bine
  • 15 February 2012, 23:00
Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, ca a unificat programele de lucru din administratia centrala, in intervalul orar 8:00 - 16:00, pentru ca timpul de lucru sa "fie folosit cat mai bine", informeaza Agerpres.
"Pur si simplu am unificat programele de lucru in toate institutiile administratiei centrale, nu este absolut nicio alta problema, cred, de fapt, ca daca intr-adevar ceva conteaza este ca timpul de lucru legal de la 8 la 16 sa fie folosit cat mai bine. Exista un program fix de lucru de la 8 la 16", a precizat prim-ministrul.
Intrebat daca a dispus ca bugetarii sa lucreze mai mult de acum incolo, Ungureanu a raspuns printr-o alta intrebare: "Ce inseamna mai mult, doamna? Exista un program fix de la 8.00 la 16.00", informeaza Mediafax.
Solicitat sa comenteze faptul ca de la Secretariatul General al Guvernului a plecat o circulara catre ministere care prevede ca bugetarii sa respecte programul de lucru de la ora 8.00 la ora 16.00, Ungureanu a spus ca, prin aceasta circulara, s-au unificat programele de lucru in institutiile din administratia centrala. Premierul a negat ca respectiva circulara ar fi fost emisa pentru ca ar fi constatat ca bugetarii nu respecta programul de lucru stabilit pentru intervalul 8.00-16.00.
Potrivit Agerpres, secretarul general al guvernului, Attila Dezsi, a declarat sambata, la Deva, ca programul de lucru al ministerelor, prefecturilor si institutiilor deconcentrate ale statului din tara va fi armonizat, astfel ca activitatea acestora se va desfasura intre orele 8:00 si 16:00. Acesta a adaugat ca modificarea a fost facuta la solicitarea prim-ministrului.
"De luni, programul tuturor autoritatilor publice centrale va fi intre orele 8-16, in conformitate cu solicitarea primului ministru. Decizia s-a luat pentru ca autoritatile centrale aveau programe diferite: unii incepeau la ora 9.00, unii la 8.30, altii la ora 8.00. Este o hotarare extrem de buna pentru ca programul trebuie sa fie unitar la nivelul autoritatilor centrale si la nivelul reprezentarii din teritoriu, la prefecturi. Din punct de vedere al activitatii si al colaborarii este esential ca fiecare minut sa fie bine gestionat", a afirmat secretarul general al guvernului.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Dorinţă nejustificată
Guvern nou, probleme vechi
Casă aprinsă de un scurtcircuit electric
COMUNICAT DE PRESĂ – CMJ Botoşani
COMUNICAT DE PRESA – APIA Botoşani
Unitățile încălzite centralizat fac economie la bugetul local
Marturii despre ultimii romani din Aita Mare
Interviu cu Parintele Iustin Garleanu
Ministrul Laszlo Borbely: Suntem pregătiţi în caz de inundaţii
Dan Voiculescu vrea dublarea pedepselor pentru evaziune fiscală
Preot ce se cere exorcizat
Ioan Rotundu
Ionel Ilaşi protestează cu o păpuşă de paie
PPDD promite 20 mii euro pentru fiecare român
Botoşani: Poporănii lui Dan Diaconescu acţionează în forţă
Ajutoarele strânse de botoşăneni pleacă astăzi la Brăila
300 de persoane monitorizate permanent de DSP
Mari probleme cu alimentaţia mamelor care alăptează
Protecţia Copilului va investi un milion euro la Stăuceni
Profesorii nu vor drepturi salariale fărâmiţate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog